- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10544 üzenetére
Köszi szépen!
Épp egy pillanattal azelőtt, hogy írtál, rákattintottam a Nyilvánosra, erreföl rögtön előjött egy másik egy újabb IP-vel (nem is hasonlított az előzőre), azzal is ezt tettem, aztán mindkettőt töröltem a beállításoknál. A VPN már rég ki van kapcsolva. Mi lehetett ez a másik IP? A Feladatkezelőben a 2. helyi kapcsolat a VPN, ott az elsőhöz hasonló IP-t ír az IPv4-nél, csak az utolsó szakasza más, míg a második kérdésnél a teljes IP más volt az első számjegytől fogva. (Az én IP-mre sem hasonlított.) Ez nem gyanús?Szóval legközelebb nyugodtan válasszam az otthonit? Miben különböznek a gyakorlatban ezek a lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged