- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Már egy nagyon régi problémába ütköztem, de eddig ennyire nem volt durva.
A napló megtekintése ablakot megnyitva, ha méretezni akarom a Dátum & Idő, Alkalmazás, Művelet, Cél oszlopok szélességét, akkor egérrel lehet megfogni és közelebb húzni, de amint elengedem egyre távolabb és távolabb ugrik az adott oszlop és a végén akkor távolságok lesznek, hogy átláthatatlan lesz. Most mérges voltam és sokszor rányomtam, mert nem hittem el, hogy nem lehet visszaállítani. Tényleg nem tudom sehogy. Sőt már megnyitni is alig, mert kifagy, annyira nem tudja beölteni nálam a Tűzfal részt pedig töröltem a naplót is. Hatalmas oszlop távolságok vannak.
Mit lehetne tenni? 😃 Én ilyen buggal még soha nem találkoztam.
Valahogy így kellene kinéznie, de már ez is egyre rosszabb, ha állítani próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- PS Plus előfizetések
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest