Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Már egy nagyon régi problémába ütköztem, de eddig ennyire nem volt durva.
A napló megtekintése ablakot megnyitva, ha méretezni akarom a Dátum & Idő, Alkalmazás, Művelet, Cél oszlopok szélességét, akkor egérrel lehet megfogni és közelebb húzni, de amint elengedem egyre távolabb és távolabb ugrik az adott oszlop és a végén akkor távolságok lesznek, hogy átláthatatlan lesz. Most mérges voltam és sokszor rányomtam, mert nem hittem el, hogy nem lehet visszaállítani. Tényleg nem tudom sehogy. Sőt már megnyitni is alig, mert kifagy, annyira nem tudja beölteni nálam a Tűzfal részt pedig töröltem a naplót is. Hatalmas oszlop távolságok vannak.
Mit lehetne tenni? 😃 Én ilyen buggal még soha nem találkoztam.
Valahogy így kellene kinéznie, de már ez is egyre rosszabb, ha állítani próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő