Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz mobilizmo #2236 üzenetére

dehogy akarom en osszehasonlitani tavol all ez tolem
    tenyeket irtam le, miert is valtottam - most is hasznalok w10et, de egyre ritkabban van ra szuksegem
    pedig alapvetoen - ha ugy nezzuk - engem kicsit sem erdekelnek az oprendszerek, mert a gepem akarom hasznalni es nem az oprendszert reszelni, erdekes mod, nekem a linux adta ezt meg, hogy feltettem es ott van kussban, enni sem ker, semmit sem ker...nem is tudok rola
    amig a windows mindig akar tolem valamit, bosszant, frissit, nem frissit, utemezzek ezt meg azt - de nem akarok :)
    nincsen kedvem nekem a windows kivanalmait teljesitgetni
    szoval csupan ennyi ez, errol szol... mindemellet korantsem mondom azt, hogy ez nem user error
    egyszeruen a linux jobban kezre all :)
    anno sokkal jobban szerettem a statikus oprendszereket, talan 98 vagy xp, nekem tokeletesen bevaltak, ha mukodik es nem akar tolem kesobb semmit, nekem az a jo

ON: nekem a tabom amugy se nincs szuksegem a windowsra, mert amugy is csak a droidjat hasznalom
    sajna a 9es nalam nem nyert - ezert is keresek meg lehetosegeket, mielott teljesen le kellene tegyek arrol, hogy hasznalni tudjam a tabot...mert jelen allasban nem tudom

Új hozzászólás Aktív témák