Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
LOL!

Zsoltee Te tudod, hogy nekem a PH!-s cikk óta megvan a Matrix házam azóta szerelgettem benne nem keveset, de soha nem vágta el a kezem. Valóban csak előlapban különbözik. Nekem még ráadásul zöld is belül (zöld ledes ventik, és neon) A névadást bízzuk a cégre, de ne kössünk bele, mert a dragonba sincs semmi sárkányos...lol.
Aki meg olyan láma, hogy egy chieftec házzal elvágja a kezét és még fikázó totyikot is nyit neki....no comment. 
talán nem vette észre, hogy más vágta el a kezét, vagy az ebéd után nem tette le a kést és az is a kezében volt mikor szerelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Aki meg olyan láma, hogy egy chieftec házzal elvágja a kezét és még fikázó totyikot is nyit neki....no comment.