Aktív témák
-
Morris
veterán
lett bizony
-
Morris
veterán
Szerintem nagyon baráti az a 7,5k, plussz hogy még el is viszem...
nagyon rendi vagyok. megérdemlem azt az 500huf-ot..Nem?
egyébként fordulatszámszabályzós venti van benne. Tehát halk lesz. Ja és annak ellenére hogy 360W-os, 400W körül ad le!
Jó cucc!
Azér ezt nullkilométeresen nem kapod meg sehol máshol ennyiért beleértve a harisnyát is ami 800-ba kerül, meg a csatit ami 150-be! Tehát hadd maradjon az a 7,5.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Akkor ha beérek melóba küldök egy mailt a pontos címmel. Egy átalakítót is tudnál akkor adni hozzá. Legalább nekem nem kéne bajlódnom a boltban. Ez a harisnyás dolog nekem tetszik. Akkor 7,5K lenne. Olvastam már sokat róla, de azért megkérdem eme táp az én konfigom esetében ugye halk lenne?
-
Morris
veterán
Nah, megérkeztem a melóból!
Én vagyok motmár.
Köszi a segítséget!
A lényeg hogy 24 pines
még beszerelve sem volt és pont ma vettem. Kicsit moddoltam rajt ami azt jelenti, hogy ráhúztam egy uv reagens harisnyát és kicseréltem egy csatlakozót. Ez minden !Azomban kaptam egy nagyon jó ajánlatot egy másik tápról és így eladom inkább. Most vettem Giannitól. Tehát gari 1 egész év van rá!
Átalakítót, 500 Huf-ért tudok szerezni hozzá! -
Morris
veterán
_Hunter_: én csak írogatok ide, a haverja vagyok, és megkért, hogy hirdessem meg neki a tápot; az igazi Morris most dolgozik, ezért nem elérhető, majd holnap délelőtt már ő fog válaszolni, majd ő eldönti, hogy megfelel-e neki a dolog... bocsi.
-
_Hunter_
őstag
válasz
Zordkaszás #10 üzenetére
Hát majd kiderül. De ahogy néztem 503huf az átalakító bluefishben szal ha nem fér el akkor veszek egyet mert a táp csatinál mindkét oldalon van nekem kondi.
-
Morris
veterán
Up.
-
_Hunter_
őstag
Szia!
Előbb próbáltalak telon utolérni.
Én venném a tápot 7K. Csak egy a gond. Vagyis annyira nem gond. Én ugye vidéki vagyok, de nővérem Bp-n dolgozik. De sajnos nem tud elszakadni szóval oda kéne a melóhelyére vinni (legfelsőbb bíróság) Megoldható? Azt gondolom gar levelet ilyesmit adnál.
Esetleg 20 pinre átalakító nincs hozzá? -
chuck-norris
csendes tag
Remélem többen nem kérdezik meg: hibátlan a termék, 1 napos, nem volt még be se szerelve, és amúgy meg ott az 1 év gari...
-
Morris
veterán
Tápcsere sajna nem érdekel, már megvan a kiszemelt...
Az A64-es konfigom simán ment 300W-os táppal is, egyszerűen csak nagyobbra akarom cserélni... Jobb a biztonság!
Ez a Chieftec táp ilyen áron elég baráti szerintem, ráadásul ma 1 napos. -
SpenceR
tag
Az aláírásodban lévő configot nem vitte?
-
Morris
veterán
Chieftec HPC-360-302-DF (ATX 12V 2.0 / 360 W / két ventillátor) tápegység sürgősen eladó. Vadonatúj, nem volt használva, 1 év garanciával eladó. Az ok: nagyobb teljesítményű tápegységre való csere! (mielőtt kérdezné valaki...
Az ár legyen: 7000 Ft.
Tulajdonságok:
ATX 12V 2.0 szabványú tápegység
Teljesítménye: 360 W
Főkapcsoló
Aktív PFC
Két ventilátor
24 tűs alaplapi csatlakozó
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest