- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
elfüstölt a chieftec tápom...
villant, majd pukkant. kb 5 éves lehetett, de szerintem 4 biztosan.
hhhhhháááááááááááááááááááátttt.....
vettem egy fsp bluestorm-ot. -
Integra
titán
válasz
Peetee(tm) #1775 üzenetére
múlt hétvégén nálam volt egy zsírúj 420as aktív pfc-s 2x8cm-es ventis csiftek.
teljesítményével ég világon semmi gond, de nem volt a leghalkabb és számomra érthetetlen, hogy a mai napig nem képesek behálózni fsp módra a kábeleket, iszonyatosan bosszantó az a kábelsaláta ahogy az egész kinéz. meg szar rendezgetni is. inkább fizetnék ezer ft-tal többet, csak csinálják meg.
mindegy, legközelebbi tápom úgyis fsp lesz valszeg -
Integra
titán
őőőőőőőő
silent blade gt12252bdl-2
a fene se ért hozzá, de simán molexre van dugva és nem ez a leghangosabb a gépemben asszem
spire whisperrock4 cpu hűtőm van, elég régi, de teszi a dolgát szépen csedben.
van még 9.2-es coolink venti a hdd-ket hűteni keresztben, a jobb oldalában a gépnek és a chiectec táp. ennyi. egész tűrhető.
ezen már nem fejlesztek semmit, majd ha vettem am2-es foglalatú új gépet, már csak arra fogok költeni. néha egy 400 fsb-s barton proci jól jönne, de úgysem kapok már. -
Integra
titán
válasz
tomcsi23 #1693 üzenetére
persze hogy akarom szabályozni.
amúgy ez a coolink venti csak 3 eres kis csatlakozóval rendelkezik, szerencsére volt még egy szabad hely az alaplapon neki.
a gond az hogy ha veszek panelt, akkor szétkell vágnom az ajtót egy csíkban a potméterek miatt. mármint egy kis csíkot kell a belső oldalában vágnom -
Integra
titán
-
Integra
titán
hi, létezik, hogy fél éves dupal csapágyas 9.2-es venti úgy zörög hogy az végállomás?????
bekapcsolom és olyan hangokat ad a venti, hogy feldugnám a csíftek ........
tiszta agyrém
rácsapok a gép oldalára és akkor elhallgat.
gyanítom azért mert ilyenkor a ''helyére'' csúsznak a dolgok a csapágyban. vagy tévedek?
minden esetre ezt viszem vissza
és van még egy 12 centis ilyen venti is, várom mikor kezd el az is nyikorogni meg zörögni -
Integra
titán
mistral csiftekes, de figyelemmel kell kísérni az online raktárkészletüket, mert elég gyorsan változik! én is félrerakatott gépet vettem, másnapra a maradék három is elfogyott (váci úti boltban, de a többiben is ami volt). most nincs is egy darab sem sehol, be sincs készletezve a listába.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
köszi
az összeset átkell dugni rajta?
van usb, firewire, audio, meg az alaplapi csatlakozó kapcsoló kábelek. ezt mind át rajta?
milyen zavarszűrésre jó ez?
biosból lehet változtatni a fordulatszámot ha a 3 tűssel csatlakoztatom az alaplapra és nem a molexre dugom?
nekem nem kell semmilyen csicsa venti szabályozó, csak sima tekerentyűs. vagy tekerenytűs és kártyaolvasó modullal benne -
Integra
titán
na, megvan a ház, egy szó rá: zsír
nekem nem volt semmi görgő viszont hozzá, csak egy csavaros doboz volt a hdd-k helyén mikor kivettem a dobozból. van viszont valami ''mágneskarikaszerűség''.. mi ez?
nagyon pöpec, csili vili benne minden szépen elfér, szóval tényleg szuper ház.
vettem bele hátulra egy 12 csíftek vastag nojz killer ventit is.
viszont el is érkeztünk a lényeghez, ez minden csak nem nojz killer venti
hogy kell ezeket a ventiket fordszámban szabályozni?!
most csak sima molexre van rádugva, gondolom így sehogy. van még egy 3 tűs csatlakozó is rajta amúgy. -
Integra
titán
ok, most már világos minden, köszi mindenkinek
pénteken meló után robogok be a mustárba, végre lesz használható házam...
meg veszek mellé egy jó adag sűrített levegőt hogy csili vili cuccot szereljek bele, mert amilyen poros most az egész, az drámai.. -
Integra
titán
akkor nekem is ugyanezeket kell kapnom a házhoz, mert asszem a te meg amit én néztem ki Bővebben: link csak az előlap ezüstös színe a különbség
-
Integra
titán
yo,
most találtam ezt a házat 9900+áfáért mustárban
Bővebben: link
pici, takaros, semmi csicsa, megítélésem szerint kiváló hdd hűtéssel.
a mostani konfigom akarom átpakolni, nem látom értelmét egy méregdrága háznak, az majd az új géphez fog valszeg dukálni.
van valakinek tapasztalata ezzel a házzal?
mivel baromira semmi ventit nem adnak hozzá, azokat sajnos xtra vennem kell bele. 3hdd megy bele kezdésnek, mennyire zajosak a 9 centis ventijeik? elég egy venti is vagy kell a kettő a 3hdd-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest