Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Georgexy
csendes tag
Na háj!
Fölhívtam a UPC-t és azt mondták nekem Medium lesz!
Pedig BM-es vagyok! Erre mondom akkor felbontom a szerződést mert 2004-ben lejárt a 2 év ezért megehetem! És előfizetek újra egy Classic-ra. Erre azt mondta a csajszi, hogy ok de ne is reméljem, hogy kapok dvd lejátszót vagy akciós havi díjat!
Én ezt sem tudom megérteni, hogy én aki már 5 éve ügyfelük szart se kapok tűlük, aki meg most jön annak meg kivan nyalva a segge! Ez hogy működik?
Jah a másik, hogy végülis úgy döntöttem, hogy akkor meghosszabbítom 2 évvel a szerződést és így 8900 lesz a havidíj és 10 Mb-s lesz mert ugye én a Classic-ot hoszabbítottalm meg! Mert ugye a mostani rendszer Classic-ot lát mindenhol. Erre jön a telefon, hogy menjek már be és mondjam le az előzőt. Legszivesebben telefonon keresztül letéptem volna a fejét a fickónak! Miért mondjam le az előzőt? Azért mert dolgozónetes vagyok? De miért nem jár akkor a szerződéshosszabbítási kedvezmény? Ha lemondom akkor ugye szerződéstbontok. Ha bontok, mit hosszabbítok? Ha újat írok alá akkor meg 3 hónapon belül volt netem és akkor meg nem kapok semmit. Szóval holnap bemegyek és kiveszek valakit a pult mögül! Majd bemegyek egyenruhába hátha akkor kedvesebbek lesznek!
De én már nagyon pipa vagyok!
Na hali
[Szerkesztve]
Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest