- Projektor topic
- Notebook hibák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #838 üzenetére
Most felment a nyílt driverrel rendesen, de a desktop effektek sebessége elég gatyra, és a szövegek karakterek élsimítása sem a legszebb.
Eddig csak régi (intel+intel, intel+nV) gépen használtam csak linuxot (ubuntu, Lubuntu, OpenSuse, Peppermint OS, és sosem próbáltam semmilyen 3D-s, vagy hardver gyorsítást igénylő feladatot, így nincs összehasonlítási alapom, csak sejtem, hogy a teljesítménye nem oké.
Egyelőre marad így, mert a semminél jobb, de majd rajta leszek, hogy a zártat felrakjam.Köszi a linket, elolvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest