-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #828 üzenetére
Elindítottam zárt telepítővel az installert, és végig is ment, de az első boot nem történt meg, kurzos a bl felső sarokban fovevör...
Az installation.log-ban próbálok turkálni, de atom hosszú, és mivel nem tudom mire kell keresni, nem mond túl sokat.
A nyílt és a zárt driveres verzió között mennyi a különbség? Gondolom, nem csak a VGA driver a differencia...mod: Elolvastam a váltás módját a wikiben, de ott elakadok, hogy sudo pacman -Syu, mert recovery módban nincs netem, máshogy meg nem indul a gép.
Megpróbáltam úgyis, hogy ezt a lépést kihagyom. Ilyenkor azt mondja, hogy nem találja sem a catalyst-ot sem a catalyst-utils-t. Illetve a xorg.conf is tök üres, vagyis nem is létezik, csak egy xorg.conf.d nevű üres file.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest