Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Hello Mindenki
Váltottam MSI röl Chaintech-re, de nem megy zökkenőmentesen.Már az Nforce driverrel is problémák vannak. Ha felrakom a cd összes driver-ét akkor pár program nem fut, nem látja a gép a com portokon a modemet. A DVD decrypter I/O hibával el sem indul. Végul nem raktam fel az SW IDE drivert és akkor minden jó. Ez nem lesz hátrány a stabilitásban? Vagy van valami jobb ujabb Nforce 2 meghajtó? Nekem melyik verzio van meg ? Hogyan tudom megállapítani? Továbbá egy 2500 barton van a deszkába , és nem tudom hogy a proci vagy a lap nem birja a magas FSB-t. Hogyan lehetne kideríteni hogy melyik? Vagy esetleg a chipset nem? Minden flottul megy 200MHz-en (10X200,11X200,10.5X200) , aztán egyszer csak megfagy és reset gomb. Még a tesztek is lefutnak.( PC mark 2002. 3D mark) Aztán egy egérmozdulatra megfagy. Érdekes hogy az alapfesz 1.65v. Ha emelem akkor sem lesz stabilabb a gép. Nekem néha úgytünt hogy kisebb feszen jobban megy. 1.75 fölé még nem vittem. Most 11X191 en megy 1.75 volton. A Bios-tol lehet hogy nem ismeri a 200-as fsb-t.? Most a 2003.03 dátumu van fenn . Ez már tudja a bartont de nem ismeri a 3200+ ost. Lehet hogy ettől nem megy 200-on? Vagy csak egyszerűen nem az ultra 400 és kész.Örömmel venném hogyha segítene valaki.
Köszönöm ha írtok.
:C:C
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tőzsde és gazdaság
- Linux felhasználók OFF topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Napelem
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest