- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Hello Mindenki
Váltottam MSI röl Chaintech-re, de nem megy zökkenőmentesen.Már az Nforce driverrel is problémák vannak. Ha felrakom a cd összes driver-ét akkor pár program nem fut, nem látja a gép a com portokon a modemet. A DVD decrypter I/O hibával el sem indul. Végul nem raktam fel az SW IDE drivert és akkor minden jó. Ez nem lesz hátrány a stabilitásban? Vagy van valami jobb ujabb Nforce 2 meghajtó? Nekem melyik verzio van meg ? Hogyan tudom megállapítani? Továbbá egy 2500 barton van a deszkába , és nem tudom hogy a proci vagy a lap nem birja a magas FSB-t. Hogyan lehetne kideríteni hogy melyik? Vagy esetleg a chipset nem? Minden flottul megy 200MHz-en (10X200,11X200,10.5X200) , aztán egyszer csak megfagy és reset gomb. Még a tesztek is lefutnak.( PC mark 2002. 3D mark) Aztán egy egérmozdulatra megfagy. Érdekes hogy az alapfesz 1.65v. Ha emelem akkor sem lesz stabilabb a gép. Nekem néha úgytünt hogy kisebb feszen jobban megy. 1.75 fölé még nem vittem. Most 11X191 en megy 1.75 volton. A Bios-tol lehet hogy nem ismeri a 200-as fsb-t.? Most a 2003.03 dátumu van fenn . Ez már tudja a bartont de nem ismeri a 3200+ ost. Lehet hogy ettől nem megy 200-on? Vagy csak egyszerűen nem az ultra 400 és kész.Örömmel venném hogyha segítene valaki.
Köszönöm ha írtok.
:C:C
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest