- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek #17 üzenetére
A két hdd nem egyforma, de nem is akartam raid-be kötni.
Mi az a flash build utility? Hol találom és mire jó?
Köszi -
Kiss67
senior tag
Hello . Szerintem nincs benne.Nekem sincs. De vajon tud e valaki arra válaszolni hogy honnan lehet szerezni vagy rendelni C-box 3-at. Mert hogy még az inportőr sem tud, pedig külön egységként van a dobozban is.
Hát ezek az érdekes kérdések!!
Huuu még valami . Tudja valaki hogy az alaplapi raid ami az IDE 3 csatorna meg a két sata csati hogyan müköd? Mert nekem ha az ide 3 -ra kötök egy kábelen 2 winyót , akkor csak a mastert látja, a slave-t nem. Vajon a sata működne-e , és érdemes -e??
Üdv
:F:F -
Kiss67
senior tag
Lecseréltem a hűtőt egy vantec -re és most szinte nem is hallom a gépet. ''Csak'' 54 fok alapon max 58. Most vége majd még irok.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek #10 üzenetére
Szia.
Már frissitettem a biost a 05.15 dikei van most fenn. És minden problémám megoldódott. A lap úgy hasít mint az óra 11X200 al. 1.175 ön. Most már minden OK. Mind a két lap megy(mert 2 van) ,ugy hogy az eggyiket eladom. Megpróbálom még a magasabb fsb-t , mert megy 220 ig. De ez már igy baró.
PC mark2002 : Cpu 6750
Mem 5690
Hdd 1210
Aida ram írás: 1100
olvasás : 2800 -
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek #6 üzenetére
Kösz. Lehet hogy hülyeséget kérdezek de melyik slotba kella dual-hoz és melyikbe a single-hez tenni?
A leirás nem valami egyértelmű.
A procitol nem is függ? Neked milyen procid van? A bios tol nem függ?
:F:F -
Kiss67
senior tag
Hello.
Kaptam több tippet is. Volt valaki aki azt mondta hogy tegyem fel a 2.45 drivert de előbb töröljem belőle az audio meg a video könyvtárakat , és ugy tegyem fel.
Hát még nem próbáltam. Aztán azt is mondták hogy a bartontol ne is várjak 200 fsb-t egy chaintech lapba mert nem tudja kiszorozni a gyári 166 fsb-t csak a t-bred 133 fsb jét. Ezt is ki kéne próbálni.
:F -
Kiss67
senior tag
Hello Mindenki
Váltottam MSI röl Chaintech-re, de nem megy zökkenőmentesen.Már az Nforce driverrel is problémák vannak. Ha felrakom a cd összes driver-ét akkor pár program nem fut, nem látja a gép a com portokon a modemet. A DVD decrypter I/O hibával el sem indul. Végul nem raktam fel az SW IDE drivert és akkor minden jó. Ez nem lesz hátrány a stabilitásban? Vagy van valami jobb ujabb Nforce 2 meghajtó? Nekem melyik verzio van meg ? Hogyan tudom megállapítani? Továbbá egy 2500 barton van a deszkába , és nem tudom hogy a proci vagy a lap nem birja a magas FSB-t. Hogyan lehetne kideríteni hogy melyik? Vagy esetleg a chipset nem? Minden flottul megy 200MHz-en (10X200,11X200,10.5X200) , aztán egyszer csak megfagy és reset gomb. Még a tesztek is lefutnak.( PC mark 2002. 3D mark) Aztán egy egérmozdulatra megfagy. Érdekes hogy az alapfesz 1.65v. Ha emelem akkor sem lesz stabilabb a gép. Nekem néha úgytünt hogy kisebb feszen jobban megy. 1.75 fölé még nem vittem. Most 11X191 en megy 1.75 volton. A Bios-tol lehet hogy nem ismeri a 200-as fsb-t.? Most a 2003.03 dátumu van fenn . Ez már tudja a bartont de nem ismeri a 3200+ ost. Lehet hogy ettől nem megy 200-on? Vagy csak egyszerűen nem az ultra 400 és kész.Örömmel venném hogyha segítene valaki.
Köszönöm ha írtok.
:C:C
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen egeret válasszak?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest