Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Modding és elektronikai kérdések
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hi!
Isten igazából én csináltam egy BOOT flopit, ahogy írtad, feldobáltam rá az awdflasht, meg az új BIOS-t,aztán nekiestem. Az az igazság, hogy nem mélyedtem el a kelleténél jobban a lap lelkivilágában, úgyhogy a bevált módszernél maradtam. Az említett lap leírása abszolut nem foglalkozik a BIOS frissítés problémájával, a letöltött .exe-ben csak a BIOS filét találtam, meg külön letöltöttem tőlük az awdflash-t ( hogy miért nem tudták egybecsomagolni őket, mint a legtöbb gyártó?
)
Sok sikert a procedúrához, és kevesebb bonyodalmat!
Ui.: Egyébként végig az volt a benyomásom, mintha a gyártó is szerette volna elfelejteni a 7NJL4 lapját.
Új hozzászólás Aktív témák
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)