- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #12 üzenetére
Tényleg? Pedig már eszembe jutott, hogy lecserélem a monitorom egy TV-re és nem egy méregdrága monitorra... ráadásul TV jobb is lenne, mert van beépített hangszórója és nem kéne külön hangszórót raknom a monitorom mögé (mivel az egész asztalt elfoglalja a gépház meg az ultrawide monitor) vagy pl. tudok rá egyből IPTV-t rakni. Jó tudom, már Windows 11-nél is egyszerű Androidos appokat felrakni, de egyelőre nem élek vele.
-
Hogy mennyi?? 850 Euro a belépő modell??
Noormális Margit??
Én 4 és fél éve vettem az Acer ED347CKR monitorom 500 Euróért. Jó nem mini led, hanem VA, de a felbontása megegyezik ill. a 100 Hz-es képfrissítést tudja, ami nekem a mai napig elég (volt előtte 144 Hz-esem is már pedig).
Tudom meg kell fizetni a Predator nevet meg miegymás, de akkor is durván túlzónak érzem ezeket az árakat. Ahelyett, hogy a Ledes monitor olcsóbbá vált volna a Predator szériában, gyakorlatilag megtartották az árát és az Oledet meg fölé lőtték.
Így gyakorlatilag drágább lett, mint egy Oled tv. Grat., komolyan mondom röhej...
-
Addig lelkesedtem az 57" monitorért amig az árát meg nem láttam. De így is lesz vevőköre.
-
sittes79
addikt
Beneveznék egy ilyen széles monitorra, eddig egy 32"os 16:9 volt, amit nagynak talaltam eger+bill kombóval, kontrollerrel messzebről okes volt, szóval milyen egy 21:9 ehhez képest? meg kellen néznem egyet élőben
-
HThomas
őstag
-
HThomas
őstag
"57 hüvelykes, 7680x2160 pixeles felbontással és 120 Hz-cel"
VégreMondjuk az 1000R helyett lehet, hogy jobb lenne 2000R körüli hajlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest