- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Hegyirabló #37 üzenetére
Igen, miután elküldtem a hsz.-t, utána jutottam oda. Ha ez globális "probléma" (csak mert én továbbra sem tartom annak, mármint problémának), akkor majd driverrel vBIOS-al megoldják. Szerintem türelmetlen voltál a témában, ha egyszer amúgy kedveled a termékeiket, egy ilyen miatt kár elpártolni. A Toyotának is volt már nagyobb termékvisszahívása (meg más gyártóknak is), pedig ott akár emberéletek is múlhattak a dolgon. Aztán mégis az egyik legnépszerűbb márka a mai napig. Szerintem egy ilyen kis botlás arányosan nem összehasonlítható azzal sem, mint hogy az nvidia kártyái meg kigyulladhatnak. Ez ahhoz képest egy pitiáner dolog, annak a bizonyos szőrszálnak a hasogatása. Amúgy meg nem azzal van baj, hogy neked ez gond, hanem inkább csak egy kérdés merült fel bennem ezzel kapcsolatban, hogy ez valóban ekkora probléma? Nem így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TUF Gaming és ROG Strix termékcsaládok gyarapodtak két-két taggal.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest