- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
A gyakorlatban majd kiderül, én úgy vagyok vele ,lehet bármi ugyan akkora wattra korlátozva ha az egyik előbb eléri a maximális hőt mint a másik.
egyébként igen idén sem lesz 17 es lenovo nagy kár érte... (az asus megcsinálta a 18 ast ugy hogy kb ugyan akkora maradt a gép mint a 17 es... lenovonak meg nem megy még egy 17 es sem elég síralmas )
A Lenovo Legion Pro 7i (16”, 8) várhatóan 2023 márciusától lesz elérhető 2799 eurós kikiáltási áron.A Legion Pro 7 (16”) árát és elérhetőségét egy későbbi időpontban teszik közzé.A Lenovo Legion Pro 5i (16”) várhatóan 2023 márciusától lesz elérhető 1699 eurós kikiáltási áron.A Lenovo Legion Pro 5 (16”) várhatóan 2023 májusától lesz elérhető 1649 eurós kikiáltási áron.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
k-adi
nagyúr
az új Ada Lovelace chipeknek nem az az előnye pont, hogy ugyanakkora hő mellett nagyobb a teljesítményük?
igen, ott meg nincs hátsó oldalon port, mert hűtőradiátor az egész.. nem biztos hogy jó az, de hőleadás szempontjából biztos segít
legion nem lesz 17-es szerintem most se -
Frozen
addikt
Jó de ebből a rövid tesztleírásból nem derült ki ,hogy lett e átrendezés ezen a téren vagy bővítés stb vagy ép ugyan azt kapta meg.
Az új chipek pedig vélhetúen több hőt fognak termelni hiszen nagyobb a teljesítményűk.
Az új asusról már most annyit tudok,hogy átvariálták a hűtésést és +25W fog tudni hűtés terén 3 venti nyitot hátsó rész stb.. elvileg lesz belőle 18" is... Ehhez képest a lenovo nem nagyott villant és az előző szériából sem volt már 17 esHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Én pl.vártam volna új heatsink részt és bővebb infott a hűtés terén.
Az elozo szerias gepekben nem voltam elszallva a hutestol.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Ixion77
addikt
Ha jól látom, MUX switch nincs bennük. Ez azért lenne, mert az támogatják az Nvidia Advanced Optimus technológiát?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: a címből tudtam, hogy Te írtad a cikket!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
k-adi
nagyúr
jó a cikk de pár dolog kimaradt
A pro 7 esetén
- a DDR5-6000 overlock,
- a vapor chamber hűtés, a coldfront 5.0, a LA2-Q bővebben,
- és elvileg a Legion Pro 7i datasheet [link] alapján lesz MiniLED opció is
Illetve a Tobii Horizon támogatás mellett lesz Tobii Aware funkció is elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest