- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Bár a hoszt egy debian alapú disztró, de ez is már segítség lesz kicsit joban megérteni a dolgot. Most azt találtam ki, hogy ha már úgyis van a gépen virt manager akkor arra felteszem a mostani rendszeremet és azon kísérletezgetek. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe...
De a további kérdéseimmel átcuccolok majd másik topikba, lenne bőven
Annyi kérdesem viszont hadd legyen már még, hogy azt jól érzékelem, hogy a centos-t főleg szerverként futtatják? Esetleg páran asztali gépen is? Vagy inkább vegyes a kép? Gondoltam centos inkább szerver alá a hosszabb támogatás miatt és fedora asztali gépekre / laptopokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest