Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Bár a hoszt egy debian alapú disztró, de ez is már segítség lesz kicsit joban megérteni a dolgot. Most azt találtam ki, hogy ha már úgyis van a gépen virt manager akkor arra felteszem a mostani rendszeremet és azon kísérletezgetek. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe...
De a további kérdéseimmel átcuccolok majd másik topikba, lenne bőven
Annyi kérdesem viszont hadd legyen már még, hogy azt jól érzékelem, hogy a centos-t főleg szerverként futtatják? Esetleg páran asztali gépen is? Vagy inkább vegyes a kép? Gondoltam centos inkább szerver alá a hosszabb támogatás miatt és fedora asztali gépekre / laptopokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár a hoszt egy debian alapú disztró, de ez is már segítség lesz kicsit joban megérteni a dolgot. Most azt találtam ki, hogy ha már úgyis van a gépen virt manager akkor arra felteszem a mostani rendszeremet és azon kísérletezgetek. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe...
De a további kérdéseimmel átcuccolok majd másik topikba, lenne bőven