-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
lakisoft #857 üzenetére
kerneles részre nem reagálnák, már ki lett vesézve.
zfs az érdekes dolog, amennyire én tudom pár éve lett felkapott(abb) Én speciel kb 2 éve egy linuxakademias szemináriumon hallottam róla részletesebben. Sajna még nem volt időm mélységében foglalkozni vele.Viszont btrfs-t támogatja nativan az meg eléggé hasonló megoldás.
CentOS mellett érdemes az RHEL dokumentációját is olvasni. Én rengeteg hasznos dolgot szoktam ott találni. -
Vladi
nagyúr
válasz
lakisoft #857 üzenetére
"De erről részletesen be fogok számolni, hogy mi a gond. "
Hát lécives.Este ha nagyon unom magam, megnézem mit lehet bügykölni c7 alatt.
De a centos nem igazán erre lett kitalálva. Persze ha csak ez a híjja, akkor ugorj neki.Én úgy szoktam mondani, hogy kapsz x mennyiségű csomagaot és kalap. De az neked 101%, hogy a következő 10 évben működni fog.
Najó, csak 99.8
A 3.10-től meg nem kell megijedni. Ezt már sokszor fejtegettem, hogy tökmindegy, hogy 3.10 vagy 4.9. Biztonságilag javítva van, 5 éves ciklusban meg az összes drivert megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest