Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
No kérem még egy utolsó szívás volt azért, mert vettem egy 170W-os lenovo tápot (135W sehol nincs elfogadható áron), és rossz volt (nem stimmelt) a csatlakozó. Ezek szerint van egy kisebb méret is, mert én csak a középérintkezős és a lapitott /téglalap/ csatlakozót ismertem.
Szereztem gyorsan egy hibás tápot (ami 65W) volt, levágtam a dugókat és összeraktam.
Teszt, és hihetetlen, szarabb mint valaha! Azután megtaláltam a titok nyitját.
Szétvágtam a dugót, átkötöttem a középső tüskét wiki szerint, visszaraktam a dugó gumi burkolatát, még kapott egy csinos zsugorcsövet.Most hasít. Teljesen más világ így.
Hogy ontopic is legyek:
MATE desktopot használom, vnc beüzemelése nem megy, igaz, eredeti gnome nincs fent, lehet ez a baj?Tegnap feltettem minidlna szervert, ragyogóan megy, miután elfelejtettem a rutint, hogy a hálózati adapter már nem eth0. Hogy mit össze szitkozódtam, hogy ez is megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest