Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
No kérem még egy utolsó szívás volt azért, mert vettem egy 170W-os lenovo tápot (135W sehol nincs elfogadható áron), és rossz volt (nem stimmelt) a csatlakozó. Ezek szerint van egy kisebb méret is, mert én csak a középérintkezős és a lapitott /téglalap/ csatlakozót ismertem.
Szereztem gyorsan egy hibás tápot (ami 65W) volt, levágtam a dugókat és összeraktam.
Teszt, és hihetetlen, szarabb mint valaha! Azután megtaláltam a titok nyitját.
Szétvágtam a dugót, átkötöttem a középső tüskét wiki szerint, visszaraktam a dugó gumi burkolatát, még kapott egy csinos zsugorcsövet.Most hasít. Teljesen más világ így.
Hogy ontopic is legyek:
MATE desktopot használom, vnc beüzemelése nem megy, igaz, eredeti gnome nincs fent, lehet ez a baj?Tegnap feltettem minidlna szervert, ragyogóan megy, miután elfelejtettem a rutint, hogy a hálózati adapter már nem eth0. Hogy mit össze szitkozódtam, hogy ez is megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest