Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Boccs, de csak lelkes kezdő amatőrként kontárkodtam a programban, így ehhez nem igazán tudok hozzászólni. Értsd: remekül tudtam követni egy leírást
Alapvetően a tűzfalam logjait szeretném Grafana-n keresztül megjeleníteni [link1] [link2], így kötöttem ki a Graylog-nál és a CentOS-nél, de sajnos még csak odáig jutottam, hogy a Graylog-ba bejönnek a nyers logok, de egyelőre nem tudom szétválogatni őket.A válaszokat pedig köszönöm mindenkinek! Még disztró keresésben vagyok, azért is érdeklődtem a CentOS után, mert keresések közben láttam, hogy ehhez is rengeteg jó leírás tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Alapvetően a tűzfalam logjait szeretném Grafana-n keresztül megjeleníteni