Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tegnap este SSD-t cseréltem (96 GB-os SSD-ről 160 GB-osra), a régi SSD tartalmát CloneZillával átklónoztam az újra. A klónozás 1:1-ben történt, maradt 64 GB lefoglalatlan terület az új SSD-n, erre szeretném kiterjeszteni a /home-ot. Milyen paranccsal vagy tool-lal volna legcélszerűbb? (Más Linux disztró alatt ezt GParteddel megoldottam, ez itt nem járható út az LVM miatt, ahogy ebbe korábban is belefutottam.)
lvextend -L+64G /home (illetve /dev/centos/home-mal is) parancsot már próbáltam, az nem hajtotta végre (ha otthon leszek estefelé, bemásolom a kimenetet, ha ez lényeges).
Gondolom, a partíció megnövelése után a partíción használt fájlrendszert is ki kell terjeszteni a megnövelt partícióra, ha jól értettem ez alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest