- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPad topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tegnap este SSD-t cseréltem (96 GB-os SSD-ről 160 GB-osra), a régi SSD tartalmát CloneZillával átklónoztam az újra. A klónozás 1:1-ben történt, maradt 64 GB lefoglalatlan terület az új SSD-n, erre szeretném kiterjeszteni a /home-ot. Milyen paranccsal vagy tool-lal volna legcélszerűbb? (Más Linux disztró alatt ezt GParteddel megoldottam, ez itt nem járható út az LVM miatt, ahogy ebbe korábban is belefutottam.)
lvextend -L+64G /home (illetve /dev/centos/home-mal is) parancsot már próbáltam, az nem hajtotta végre (ha otthon leszek estefelé, bemásolom a kimenetet, ha ez lényeges).
Gondolom, a partíció megnövelése után a partíción használt fájlrendszert is ki kell terjeszteni a megnövelt partícióra, ha jól értettem ez alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest