Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
Keresztapa24 #4 üzenetére
Látomtaláltál egy kicsit bővebb topicot. amugy is van jópár celeron tuninggal foglalkozó téma ezért ezt zárom.
-
Keresztapa24
tag
Nekem van egy ECS 848P-A alaplapom benne egy 2000 Mhz es celeron procival ( nem ''D''-s ), 1db 128MB ddr266 és 1db 256MB ddr266 os rammal,Geforce Fx 5500 128Mb 128bites kártya.. Az lenne a kérdésem,hogy ebből mit lehetne kihozni hogy gyorsabb legyen? De nem szeretnék vízhűtést meg ilyeneket csak valami kisebb tuningot,ha lehet!
-
TaMat
csendes tag
Kösz szép a helpet! Tudom, h nem ér sokat, de a semminél több és nem mind1, hogy egy játék 20 FPS-el megy, vagy 25-tel... Pont olyan gyenge a konfig, h még minden elmegy rajt, csak épphogy, és minden plus erő (legyen bármely kicsi) jól jön.
-
TaMat
csendes tag
Szasz All!
Van egy BD7II alaplapom (i845E), és egy 1.7es Celeronom. Az lenne a gondom, h nem tudom a BIOS-ban állítani az FSB értéket. Nem lehet hozzányulni, mert átugorja a ''kijelölő csík'' az FSB átállítő mezőt. Én vagyok a nagyon hülye, vagy az alaplapommal van gond??
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest