Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose
üzenetére
Az is elég, ha stabil minek tovább piszkálni,még mindig jobb mint az enyém. Én tutod közel 3.2G-n voltam,de vissza kellett vennem 3G-re. Az a pláne a teszteket rendesen futtattam semmi bajt nem talált. Pár nap után, csak ugy magátol gondolt eggyet és véletlen szerüen mindig újra indult. Most vissza raktam 3G-re és semmi ilyet nem csinál. Valoszinüleg a fesszel volt problémája,meg kéne tápot is cserélnem ,mert úgy emlékeztem 350-es van és kiderült hogy csak 300-as az pedig elég gyenge.Szerinted is ez lehet a probléma?Az a baj a fesszel nem merek játszani mert nem lehet finoman állitgatni. Ideje lenne lecserélnem az alplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest