Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• intercoolr

csendes tag

Hi
    Meg valami,ha esetleg raszansz egykis penzt akkor nafyon m,egeri megvenni a következö könyvet.PC-Mühely sorozat 7.-Pc-tuning.(iro:Heinz Lange)minden valamire valo szamtech üzletbe kapsz szerintem.Ebben leirnak mindent szajbaragosan,s igy akkor tenyleg tisztaban leszel az alapfogalmakkal.En mar 1,5 eve forgatom,eredmennyel.(ugye senkisem az anyja hasaban tanulja a pctuningot)hihi

• intercoolr

csendes tag

Hello ismet,
    Sajat tapasztalataim szerint inkabb kissebb freqvencia legyen,es a ram timing legyen CL2.Sokkal jobb hatassal van az adatatvitelre mint esetleg 100Mhz el nagyobb prociteljesitmeny.Nekem MCI sdramom van,PC-150 CL2 es.Kicsivel dragabb mint a normal pc-133as,viszont ez meg 160Mhz fölött is vigan muzsikal CL2-ön.De ezt mindenkinek sajat maganak kell kitapasztalnia.
    Ciao

• intercoolr

csendes tag

Szerintem a cuccbol kis türelemmel sokat ki lehet hozni.S mivel kezdö vagy(allitasod szerint)elegedj+ az alaplap altal nyujtott lehetösegekkel.(itt gondolok a forrasztos feszko emelesre)amire figyelj:PCI+AGP buszsebesseg,valamint a Ram timing.Ha a ramod CL2 es akkor allitsd is be a biosba,ne hagyd auton.A buszfrekit meg emeld szep fokozatosan,de necsak a bootolast vard meg,hanem futtasd is a gepet egy kicsit a nagyobb frekin.Erröl orakat lehetne targyalni,viszont ha sokat adtal neki es nemindul,akkor marad a clearcmos jumper.Nekem mar összejött 600as cerkaval 1170Mhz,de ez törtenelem.a hütesre figyelj,bar a proci lekapcsol ha valami nem tetszik neki.en''kezelem'' a fop-68 at.üveglap+1000-es vizpapir.ezzel eltavolitom az egyenetlensegeket a talprol,valamint jo hövezetö paszta.(de csak mertekkel)Ha nagyon belemerülsz akkor ajanlom meg az Y.S.Tech ventilatorait,amit csavarral rögzithetsz ra.egy 2W teljesitmenyü csodakra kepes.Nekem egy 7,2W-os van,de ezt nem ajanlom.olyan a hangja mint a porszivonak,valamint direkt a tapra kell kötni,annyi aramot vesz föl.Az erem masik oldala,hogy a haverom Tbird 1,4 esen 12° volt a hömersekletcsökkenes vele.
    Na,röviden ennyit

Aktív témák