Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi_
csendes tag
válasz
donjohnson #262 üzenetére
Próbálkoztam mindenféle beállítással.
Odáig eljutottam, hogy foci meccsnél a játékosok mozgása rendben van. Mostmár csak a labda darabos, ha gyorsabban mozog. -
Csabi_
csendes tag
Van valaki aki LG tv-n használja a yettel tv appot?
120Hz-es qned86t készüléken a sport (foci) közvetítések nézhetetlenül akadnak. Az m4 sport mégjobban.
Xiaomi tv box s sem segített.Másnál is tapasztalható ez a jelensêg?
Kábel tv tökéletes.
Illetve régebbi 60Hz-es sony tvn a xiaomi boxal nem ennyire nézhetetlen. -
Csabi_
csendes tag
Szia!
A sony-n a sportesemények pl foci lejátszása mennyire folyamatos?
Jelenleg egy xiaomi box-on keresztül használom, az appot de sajnos a focimeccseknél láthatóan darabos a kép. Még az m4 sport is. Próbáltam anno a yettel saját box-ával, ott nem volt ilyen gond. Legalábbis nem ennyire feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Smart tévéken is elérhető a vállalat új netes televíziós szolgáltatása, amelyen keresztül rengeteg élő és konzerv tartalom tekinthető meg.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest