Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
Egy haverom is volt kint a cege megbizasabol, o azt mondta hogy TFT monitoron kivul mast nem nagyon latott, rengeteg a tajvani gyarto. Hozott nekem Creative meg Thermaltake reklamtaskakat es Unreal2 posztert. Sajna az AMD-s kulcstartojat nem adta nekem. :)
-
csabika25
aktív tag
Sziasztok!
2 napom volt végigfutni a CeBIT-et, gondoltam megosztom veletek azokat a címszavakat, amik feltntek, mint trendek. Én kevésbé vagyok hardveres, d biztos idetalál valaki, aki szintén itt volt, és elmeséli a tapasztalatait.
Szóval: mobilok: 2003-ban tovább terjed a csicsás mobiltelefónia. A készülékek színesek, szagosak, és egyre multimédiásabbak. 2003 harmadik negyedévében akarnak az UMTS-sel, azaz a 3G-s telefonokkal dobbantani.
Új mozaikszó a VoIP over ADSL. Nekem ez azt súgja, hogy talán el tud terjedni az IP-s telefonálás.
Imaging eszközök: a digitális kamerák egyre többet tudnak, amik meg nem, azok egyre kisebbek. Már láttam olyan videokamerát, ami közvetlenül DVD-re ment.
Általában is igaz, hogy minden egyre többet tud. 250 GB-os HDD, 1 GB USB token, satöbbi, satöbbi. Minden egyre dizájnosabb. Olyan házakat láttam, amiket elmesélhetetlenek.
A monitoroknál úgy tűnik, hogy a gyártók már erősen TFT-ben gondolkodnak. Nagyon kevés új fejlesztésű CRT-t láttam. Viszont van már fakeretes LCD is.:)
Hirtelen ennyi, akinek van még tapasztalata, ossza meg velünk!
Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest