Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Mik^
tag
Kossz!
Nem ott van ahol a Win9X-ben, azert nem talaltam meg, de az volt a gond.
Mik -
Tuib
aktív tag
A problémám ugyanez: adott egy LG 8160-as 16*os drive, Duron 800 + 256 DDR ECS K7S5A, Win XP Prof ENG. Szerintem az ASPI zavar be!! Nálam 8* irásnál 46% a proci terhelés!! Remélem valaki tud megoldást a problémára! XP-ben hogy állítasz DMA-t? Mert nálam az IDE vezérlőnél beállítva: Uses DMA if possible, de csak PIO-4 ben megy.
Tuib -
Mik^
tag
Sziasztok!
Nero 5.5.7.2 es a fent emlegetett Win2000 serverrel irnek CD-t. 850-es AMD 256 RAM 24X-es Mitsumi iro a fobb jellemzok, es kulon kabelen van az iro. Szoval amikor irok 100%-ra megfogja a gepet az iras. Probaltam ASPI driveot feltenni nem segitett... Mi lehet a gond? Talalkozott mar vki ilyennel.
Elore is kossz a segitseget.
Mik
Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest