- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Pedig érdemes kipróbálni... Mivel nem grafikus felületű, ezért elég kicsi a valós erőforrás-igénye. Egyszer kiprószáltam mit bír (a CD-íróm még régi, nem ismeri a BurnProof-ot); parancssorból elindítottam az írást, aztán beindítottam másik konzolról a grafikus felületet, ami ugye elég intenzíven használja a merevlemezt. A minimális puffer-töltöttség az X betöltődése alatt is 93%-os volt...
-
sh4d0w
félisten
A Linux alatti CD-íráshoz szükséges a SCSI eszközök támogatása kernelből, tehát ha felrakod a Linuxot és nem támogatja alapból, akkor kernelt kell fordítanod. A Mandrake Linux 7.2-es és 8.1-es verziója felismerte az LG CD-írómat és alapból olyan kernelt rakott fel, amiben benne volt a SCSI-támogatás, így nem kellett kernelt fordítanom :))))
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest