Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
1. A CD-n lehetnek hang sávok meg egyébb, fájlként nem látszó tartalmak. ->
Ha vannak ilyenek akkor nem fog menni. Ha CD audió sáv van a lemezen, akkor azt nem is lehet szvsz DVD-re írni.
2. Image-ből meg nem nagyon fog menni, mert az magában foglalja a lemezformátumot is, és nem tudok olyan író progiról, ami ezt átkonvertálná. (Mert nincs sok értelme.)
Miért kell gyorsabbnak lennie? Akadozik? Akkor próbáld jó minőségű CD-re jófajta íróval kiírni... -
Balinov
titán
az ISO file az olyan,mint az alcohol által csinált mdf, neró által gyártott nrg.
egy lemezképfájl,ami tartalmazza az eredeti cd sávjait,elméletileg bitről bitre.
mountolás: Daemon-toolsal betöltve az ISO filet gyakorlatilag egy virtuális cd/dvd meghajtót kapsz,ami az oprendszer számára úgy fog tűnni,mintha az eredeti lemezt helyezted volna a meghajtóba. pl. d-tools tudja emulálni a manapság elterjedt másolásvédelmeket.
Sima dvd-n azt értem,hogy pl. Nero-val normál, adat dvd-ként írod ki ,úgy hogy a dvd-n tallózva pl. lesz 4db 750MB-os file-od,meg 4xakármennyi kisebb file.
Ja, PS lemezek másolásához valszeg speckó program kell,bár el tudom képzelni (még sosem csináltam),hogy egy CloneCD is elboldogul a feladattal. erre ot a download.com programgyűjteménye,vagy a gugli.
a disc cannot be found az lehet attól is,hogy hidden attribútumú fájlokat nem másolt át,vagy a cd/dvd fat-ja (javítsatok ki,nembiztos,h. így hívják) nem egyezett meg a forráséval.
üdv és jó pörkölést
Balinov
[Szerkesztve] -
INNUENDO
tag
Okay, thanx anyway.
Azt már egyszer kipróbáltam hogy kicsomagolom a képfájlt, és ''sima'' fájlhozzáadással írtam meg a DVD-t, de azt írta a konzol hogy ''disc cannot be played'' -
Flashy
veterán
pl egy játék (biztonsági másolata) 4 cd-ből áll, akkor mind a 4 cd-ből csinálok .iso-t, felírom a dvd-re ezt a 4 iso-t mint 4 darab file, és akkor úgy használom hogy beteszem a dvd-t és daemon tools-zal bemountolom. de mint kiderült, ez neked nem jó, mert mást akarsz. csak egy ötlet volt amíg nem tudtuk mire kell neked.
-
INNUENDO
tag
Van egy CD-képfájlom. Hogy lehet DVD-re kiírni ?
Mds/Mdf fájl, tehát alkohollal kellene kiírni. Akárhányszor elkezdem az iratást, előjön egy ablak, amiben azt mondja tegyek be egy üres DVD-t, mellete oda van írva hogy jelenlegi állapot : üres DVD van a meghajtóban
Na jó ennyit az alkoholról
Szóval kiírtam egy CD-re az alkohollal, azután NERO -val próbálkoztam, ''teljes lemez másolása'' -val. Azt írja ki hogy sajnos erre a médiára nem lehet átírni.
Egyébként DVD -ről DVD-re tök jól tudok írni mindkettővel.
Nos ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest