Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Ha a felső 3 iró közül kellene választanom akkor a TEAC irót venném meg, habár most LG-m van, a fent említett modell, de mégis az előző TEAC-om meggyőzött. Az a Yamaha iró is igen korrekt darab!!
Tuib -
andorpapa
őstag
Tudom, biztosan maximalistának tartotok, de én a Yamaha CRW2200E-t ajánlom. 20x10x40, 8 MByte buffer, SafeBurn (BURN-Proof) és kiváló sebesség. A Tom's Hardware oldalán is nagyon jókat írtak róla.
Nekem is ilyet hozott a Jézuska, majd karácsonykor beszerelem.
Nettó 31 rugó, ami szerintem nevetségesen alacsony ár ezért az íróért.
Persze a legtöbb embernek elég a jó kis 16x író is, elvégre nem kerget a tatár:))
A lényeg szerintem az, hogy mielőtt írót veszel, olvass el pár tesztet a kiszemelt példányról. Legyen benne BURN-Proof (vagy annak valamilyen változata), mert tény, hogy ennélkül is jól lehet irogatni, de a biztonság kedvéért nem árt a cucc. Az sem hátrány, ha van benne "nyersanyag-érzékelő", amely a szar CD-kre automatikusan lassabban ír, de legalább nem cseszi el, és a végeredmény jó lesz. Ilyen van az új Plextorban (24x10x40) és a már említett Yamahában is.
Persze a régi írókban ilyen nincs, mégis kitűnő minőségben lehet velük írni. Persze ha sok pénzed van, akkor mindig a jobbat válasszad. Elvégre a légkondi luxus, de nem hátrány, ha van :DD
Az LG írók egyébként nekem is szimpatikusak, eléggé jó az ár/teljesítmény mutatójuk. De a Plextor és a Yamaha a kedvencem. -
Yutani
nagyúr
Én a hétvégén vettem egy LG 16x10x40-es írót.
Írtam vele adat CD-t és audiót is (saját zenéimet wav-ból).
Adat CD-t 8-12-16 sebességgel is kipróbáltam, ment rendesen, nem volt gond.
Audiót csak 4x sebességgel tudtam (mert az EasyCD Creator ezt tudta), ám kipróbáltam egy Samsung hordozható rádió-magnó-CD készülékkel, és hibátlanul lejátszotta. Nem tudom, hogy ez máskor és más CD-playerrel is így megy, de így működött a dolog.
Ja, a CD Phillips CD-R74 (16x) volt. -
Biagio
csendes tag
Sziasztok!Ismeri valaki a Philips PCRW-2010 (20/10/40) CD-írót?Érdemes 33000 Ft-ért megvenni, vagy akkor már inkább
TEAC(16/10/40 OEM 32000Ft) vagy
LG(16/10/40 BOX 29000Ft)? Mi a véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD / Beszámítás OK!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest