Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én meg sosem nézem, tudom mit raktam fel és kész
-
törölt tag
válasz
Oranos #17748 üzenetére
Szoktak ajánlgati ilyen Cleannereket... driver cleaner, ccleaner.... 1 próbát megér.....
Sajnos nem tudom ezek mennyire hatékonyak, még sosem használtam.Driver cleaner:
"Ismertető: A régi illesztőprogramok eltávolításakor megmaradt fájlrészeket távolíthatjuk el ezzel a segédprogrammal. A program elsősorban ATI és nVidia meghajtóprogramok törlésére szolgál. Ezeket először is távolítsuk el a Vezérlőpultból, majd csökkentett módban indítsuk újra a rendszert. Az Eszközkezelőben újraindítás nélkül távolítsuk el a videokártyához tartozó bejegyzést (nVidia vagy ATI). Átmenetileg kapcsoljuk ki a víruskeresőt, mert a továbbiakban problémát okozhat. Indítsuk el a Driver Cleanert, válasszuk ki a menüsor alatti legördülő listából a kívánt elemet, majd kezdjük meg a tisztítást. A találatokat a program a Lomtárba dobja, ezért azt ürítsük ki. Indítsuk újra a rendszert, majd telepítsük az új illesztőprogramot. A varázsló lépéseit követve egyszerűbb a folyamat."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Jolly777 #17543 üzenetére
Nálam a vadonásúj vga csinálta ezt, de már akkor is, ha windows asztalon voltam.
Hőmérsékletet még csak meg sem tudtam nézni úgy "fagyott".
Utánna olvastam, állítólag amikor lement idle-be vagy visszajött idle-ből a vga (energiatakarékos mód), akkor nem tudta rendesen a feszültséget is levenni-visszaadni magának a kártya és ezért fagyott.
Gariba cserélték is....Írták külföldi fórumokon, hogy a biosba ha átírom hogy ne vegye vissza, vagy ne vegye vissza annyira a frekiket, akkor jó lesz, de könyörgöm, +100W nem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
_DiEGO_ #17436 üzenetére
No azt azért megnézem, hogy fél óra alatt felraksz mindent...
De mint említettem ízlések és pofonok... a 26 évnyi számítógépes tapasztalataim alapján minden bizonnyal rosszul csinálok dolgokatAmúgy a Win reinstall segített a driver cserében, lehet tényleg csak le kéne szoknom arról, hogy ha valami működik rendesen, akkor nem cserélem le azonnal egy új driverre
-
törölt tag
Felraktam mindent és gyorsabb hidd el
Mondjuk az új procim behelyezése után elég sok tesztprogival teleszemeteltem a win-t...
Most egy csomó Markkal meg franc tudja mivel kevesebb lesz a rendszerben.
Mondjuk nekem hobbi a PC, szóval hidd el 2 óra nem kellett és már haverokkal toltam a multit neten...
A frissítések meg lejönnek közben a 75 Mbps-el szépen -
törölt tag
Ízlések és pofonok!
Én most ámuldozok memmyivel gyorsabb lett a win egy újratelepítés után
Na jó, annyira azért nem, de úgy érzem igenis megéri az a 2 óra amíg lesz egy új rendszer...
És nem használok drivesweepert meg ilyen ccleannert meg mittudoménmilyen rendszerkarbantartót, inkább 3-5 havonta megnézek egy filmet miközben telepítek és kész... -
törölt tag
Hallé!
Mesterek! 11.12-es drivert cseréltem 12.3-ra, és nincs CCC (tudom hogy AMD VISION Engine Control Center a neve, de azt meg nem tudom elindítani)
Hogy lehetne elővarázsolni. Jobb klikk asztalon és ott van a menüben de csak homokóra van pár másodpercig aztán hullaszag... -
törölt tag
-
törölt tag
Hát ezexerint létezik
Kérdés: Atihoz nincs olyan progi, mint nvidiához a TV tools?
Rohadt bonyolult kirakni tv-re a jelet, mármint úgy, hogy a filmeket is lejátsza, ne csak fekete képernyő legyen.
Nem lehetetlen, csak bonyolult. Nvidiánál csak 1 kattintás..