- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Az AMD csinálhatna azért valamit hogy a driverek tökéletesen eltávolíthatóak legyenek. Nem értem miért nem lehet úgy megírni egy ilyen drivert, ha az ember unistallt nyom akkor valóban mindenhonnan, a legeldugottab bejegyzésből is kipucolja a programot.
-
mexel
veterán
Másnak nem jelent gondot az új 13.4-es drivernél hogy indításkor a CCC Host Application tekeri a vinyót és foglalja a gépet egy darabig? Engem eléggé idegesít. Összeraktam egy gépet, de nem ssd-vel, és amikor bejön a win8 képernyője kb fél percig szinte semmit sem lehet csinálni mert a Host application és a Monitoring Program lefoglalja az erőforrások nagy részét. ha letiltom az indításnál akkor nagyon gyorsan indul a gép, de akkor meg black screen van a monitor kikapcsolása után. Nem lehet valahogy csak a hostot és monitoringot tiltani? ( mert az új driver mind a négy fájlt egyszerre tiltja az újban, és a másik kettő kellene.)
-
mexel
veterán
Ja, a 13.6-os beta mennyire stabil? Érdemes felrakni valamiért?
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Felraktam 7770-es kártyához a 13.4-es drivert. Ha jól emlékszem a régebbiekben a ccc.exe és a mom.exe külön tiltható volt az automatikus indításnál, most ilyet nem látok. A "Catalyst Control Center: Host Application" pontosan mit csinál, és mit csinál a "Catalyst Control Center: Monitoring Program" ?
Indításkor eléggé tekerika vinyót jó ideig, és nem tudom kellenek-e.
Régebben mindig kikapcsoltam ezeket és nem volt gond, de most ha egyben letiltom a CCC indítást (win8 64) akkor előjön a blck sdreen vagy mi, akkor ha készenlétből vissza kellene jönnie a kártyának. A régebbi drivernél ha ezt a kettőt tiltottam ilyen gond nem volt, és ugyanúgy jól futott minden.(olyan választ köszönöm nem kérek hogy ne tiltsam stb, régóta tiltok mindent ami nem fontos, szeretem ha csak az megy a gépemen amit én akarok, és eddig nem is volt gond)
Csak az érdekelne hogy ez a két komponens mi célt szolgál?
Úgy vettem észre hogy a letiltásuk mellett is minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- GT710 passzív videokártya
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest