Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
CsonkaImo #34150 üzenetére
Csak írja pirossal note-ba,hogy win10-nél password kell mert nem tud csökkentett módba indulni.
Win8.1-ről frissítettem win10-re és a 16.7.2 volt fent win8-as,erre nézem,hogy van frissítés és a 15.11 van fent.
Ez mi?Visszaupgradeli a win10 önkényesen és hibásan?A 16.3.2 is újabb. -
Joshi
titán
válasz
CsonkaImo #28621 üzenetére
Reméljük jó lesz, de gyanús hogy csak Philips és Sony TV-vel van csak ilyen gond. Nekem két LG TV-ém van de azokkal soha ilyen gondom nem volt pedig a 290 előtt egy 6870-em volt.
Ami TV-vel jó lehet ha támogatott a 24p akkor az az alábbi képfrissítési frekvenciák. Ezeknek mennie kell minden körülmények között. Ha nem támogatott a 24p akkor értelem szerűen a 24Hz felejtős.
1920x1080@24Hz
1920x1080@25Hz
1920x1080@30Hz
1920x1080@50Hz
1920x1080@60Hz[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz
CsonkaImo #28617 üzenetére
Ha DDU-val letörlöd a drivert és felteszel egy whql drivert akkor ilyen probléma nem lehet. Én rendszeresen játszok a TV-én Assetto Corsa és társai játékkal de ilyen gondom nem volt.
Olyat el tudok képzelni hogy az Radeon kártya esetleg a Driver nincsenek jó viszonyban a TV-del. Pont azért lenne jó kipróbálni egy másik TV-vel is. Nem tudod elvinni valakihez a gépedet egy próba erejéig?[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz
CsonkaImo #28615 üzenetére
Na látod akkor egyből kizártad a kábel és kártya problémát. Én biztos vagyok abban hogy a TV a ludas. Nincs még1 TV amin van HDMI bemenet? Gondolom nincs mert már kipróbáltad volna.
Nekem 10m-es HDMI kábellel van összekötve a PC a TV-vel de ilyen gondom nincs. Szerintem TV gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ginjah
csendes tag
-
-
válasz
CsonkaImo #21778 üzenetére
Ezek amúgy baromi sok mindentől lehetnek. Érdemes uninstal után safemode-ban ccleaner-el legyalulni mindent ami amd/ati, hátha. Egyébként pedig amint a kolléga is írta, érdemes játszani a driverekkel hátha. Bár hozzáteszem, hogy nekem sohasem volt ilyen problémám...
-
Chapel
addikt
válasz
CsonkaImo #20830 üzenetére
Függőleges csíkozás általában memória hibára utal. Amikor kicsit túlhúzza az ember akkor lát ilyet.
Nem hinném hogy persze hogy a ramnak lenne baja egy drivertől; nyílván lehet attól hogy béta, illetve az esetleges nem rendben lévő hardver környezettől.Én azt mondom tedd vissza a hivatalost, ha azzal okés, akkor egyértelmű a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- ASRock lapok általában