Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Particionálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Kijött a 20.4.1, de AMD oldalán a Previous Drivers-nél elérhető és le is tölthető a [20.3.1] továbbra is (direkt megnéztem most a letöltést miattad)
Previous Drivers: kikeresed a VGA-dnak megfelelő drivert, majd lentebb görgetsz és a Knowledge Base szöveg fölött közvetlenül halványkéken ott figyel a Previous Drivers link
-
Vigneau
félisten
Csökönyös a drága.
Mellesleg én is megjártam a magam útját - idézem magam az X1950XT topikból:
..., hogy ne legyen minden fenékig tejfel, 3D indításakor fagytam. Leszedtem az ATiToolt, helyreállt minden. Kipróbáltam újra az eddig jól bevált 7.1-el az ATiToolt, az eredmény ismét fagyás, pedig korábban jól működtek együtt. Szóval kereshetek másik tuning progit. Utam visszavezet a Rivához ezek szerint. -
Komplikato
veterán
Összes lokalizált MS OS-el volt szívás (W95 font és nyomtató probléma, W98 netTV kihagyása miatt tunerek és egyébb capture eszközök nem mentek, W2K/XP egy valag driver nem települt eleinte és talán más is, Vista alatt nem lesz pl. időjárás Gadget), csak hát a család egyébb tagjai igénylik aa magyar nyelvet, különben soha nem használnék magyar XP-t.
-
-
Nimda
addikt
Ez az UniAn catalyst nagyon ott van!Kipróbáltam...Az Ati toolsban sokkal több nyalánkság van,pl.a ramok idözitéseit is tudjuk állitani.(az omegánál erre nem volt lehetöség)Az órajeleket az egekig emelte (volna) de én 420/360-nál lelöttem...
Csak óvatosan ha valaki kipróbálja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE RX 560 4G G5 14 CU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB