Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Kijött a 20.4.1, de AMD oldalán a Previous Drivers-nél elérhető és le is tölthető a [20.3.1] továbbra is (direkt megnéztem most a letöltést miattad)
Previous Drivers: kikeresed a VGA-dnak megfelelő drivert, majd lentebb görgetsz és a Knowledge Base szöveg fölött közvetlenül halványkéken ott figyel a Previous Drivers link
-
Vigneau
félisten
Csökönyös a drága.
Mellesleg én is megjártam a magam útját - idézem magam az X1950XT topikból:
..., hogy ne legyen minden fenékig tejfel, 3D indításakor fagytam. Leszedtem az ATiToolt, helyreállt minden. Kipróbáltam újra az eddig jól bevált 7.1-el az ATiToolt, az eredmény ismét fagyás, pedig korábban jól működtek együtt. Szóval kereshetek másik tuning progit. Utam visszavezet a Rivához ezek szerint. -
Komplikato
veterán
Összes lokalizált MS OS-el volt szívás (W95 font és nyomtató probléma, W98 netTV kihagyása miatt tunerek és egyébb capture eszközök nem mentek, W2K/XP egy valag driver nem települt eleinte és talán más is, Vista alatt nem lesz pl. időjárás Gadget), csak hát a család egyébb tagjai igénylik aa magyar nyelvet, különben soha nem használnék magyar XP-t.
-
-
Nimda
addikt
Ez az UniAn catalyst nagyon ott van!Kipróbáltam...Az Ati toolsban sokkal több nyalánkság van,pl.a ramok idözitéseit is tudjuk állitani.(az omegánál erre nem volt lehetöség)Az órajeleket az egekig emelte (volna) de én 420/360-nál lelöttem...
Csak óvatosan ha valaki kipróbálja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest