Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vartanus

őstag

Sziasztok!

Pár napja újítottam egy 1440P 180Hz AOC Gaming monitort, Adaptive Snyc és G-Snyc compatible. Windows 11 Pro legfrisebb kiadása.

Felraktam a legújabb Adrenalin drivert amit AMD oldalon találtam. Durván 1-1,5 WoT-ozás után 1440P Highon a monitor kép elment a gép újraindult. Ezek után a következő hiba jött elő:

Gyakorlatilag ahogy a Win feláll bekapcsolás után így elkezd vibrálni a kép. Mondanom sem kell ez így használhatatlan, plusz epilepsziás is leszek tőle.

Amikor vissza veszem 60-Hz frissítésre Windows gépházban akkor kis ideig megnyugszik, de játéknál előjön.
    Azok után, hogy törlöm az AMD Adrenalin drivert a windows alkalmazás kezelőjével akkor meg teljesen jó. Ilyenkor a beépített Microsoft 10.0.26100.1882 illesztőprogram van, ami 2006. 06. 21. dátumot visel.

Eddig két AMD drivert próbáltam:
    -24.9.1.
    -24.1.1.0

Magát az RX 480 8GB kártyámat az OCCT-vcel teszteltem VRAM és GPU-ra egyaránt. 1 órás tesztek alatt semmilyen hibát a program nem jegyzett.

Illetve korábban még a régi LG W204 monitorral az alábbi hibát generálta:

Ezt akkor produkálta a monitor, miután alvó üzemmódból tért vissza ahogy az egérhez hozzányúltam. Ezt az oldotta meg ha hagytam megint 5 percig inaktívan a gépet >> Monitor shut down és mikor újra használtam akkor jó volt, következő alvó majd vissza után megint a fenti kép jött elő.

Itt is volt sok AMD driver csere.

Nem tudom hol keressem a hiba okát, mi akadhatott össze...

Bármi nemű segítség jól jönne.... :F :R :R

Új hozzászólás Aktív témák