- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
annyira azért nem nehéz
de fokozatosan le kell cseréli az ordenarykat és az eliteket is
ám ordenaryt nem kell kidobni, felesleges pazarlás, szépen fel kell őket hőzni 60-ra, meg 3/9-re hogy adjanak 150 pontot a toronybaén mindet kidobáltam, vehettem újakat
igaz nem olyan drágáknekem most az a bajom, hogy unom a farmolást. monoton. pedig kellene az xp. jó lenne valami app ami farmol
HBM-et is úgy csinálom, hogy közben mondjuk filmet nézek
-
kovsol
titán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
"Amíg nincsenek legendás hőseid, addig próbáld meg alacsonyan tartani a might-od, a könnyebb gold/mana-szerzés érdekében."
Miért könnyebb kevesebb might-al gold/manát szerezni?
Én rendszeresen fosztogatok másik játékosokat, így annyi van belőlük, hogy nem tudom költeni a nyersanyagot annyi van. Három munkással építkezem közben. Igaz én még nagyon az elején vagyok a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest