- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Számomra nem is annyira az a bibi, hogy maga a csat műanyag, hanem az a pici 'nyelv' is....és ráadásul annyira sérülékeny kis semminek érződik. Hozzáteszem, én nem ezt a típust láttam élőben.
Hanem ezeket:
GBA-800-9A , GBA-900-7A és GBD-100-1A7Mindháromnál ilyen kis gyenge az a fül/nyelv.
Pedig az órák alapvetően tetszenek.
-
JSaN
addikt
Koszi a leirast, hasznos volt. Nagyon gondolkodom egy GBX-en, akar 100 vagy 200 ha ugyan az a belseje.
Egy kerdes: Tenyleg ennyire jo ez a MIP LCD inverz hogy ilyen jol olvashato a kijelzo, vagy mindig ugy lotted a kepeket hogy jol latszodjon? Tetszik a nagyobb meretu szam kijelzes pl az M5610-hez kepest. -
Nimda
addikt
Az én csuklóm 17cm, ennek ellenére vannak nagy, 48-50mm -es óráim, ez szvsz teljesen jól áll neked is. A titok az, hogy optikailag akkor áll jól a nagy óra, kis csuklón, ha az a kézfejed közelében van. Ezért én a fémszíjas órákat mindig lazábbra állítom be, pont annyira, hogy ne forduljon át. Gumi/műanyag szíjnál meg adott, hogy nem szorítjuk el vele a vénáinkat.
A csat, a GBX-100 -nál is hasonlóan igénytelen, a bemélyedések az öntvény nyomai, csiszolni rajta nem sokat lehet. Én lecseréltem egy sokkal jobb minőségűre az egész szíjat, igaz annyiért már órát lehet venni
A szerkezet szerintem ugyanaz, a GBX-200 és a GBX-100 megegyezik, csak a burkolat más.
Egy jótanács: ha nem használod, rakd repülőmódba. Kevésbé meríti az elemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megmentené a szemétteleptől a Windows 10-es gépeket a Google
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo 3
- ZIDOO médialejátszók
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged