Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Számomra nem is annyira az a bibi, hogy maga a csat műanyag, hanem az a pici 'nyelv' is....és ráadásul annyira sérülékeny kis semminek érződik. Hozzáteszem, én nem ezt a típust láttam élőben.
Hanem ezeket:
GBA-800-9A , GBA-900-7A és GBD-100-1A7Mindháromnál ilyen kis gyenge az a fül/nyelv.
Pedig az órák alapvetően tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Koszi a leirast, hasznos volt. Nagyon gondolkodom egy GBX-en, akar 100 vagy 200 ha ugyan az a belseje.
Egy kerdes: Tenyleg ennyire jo ez a MIP LCD inverz hogy ilyen jol olvashato a kijelzo, vagy mindig ugy lotted a kepeket hogy jol latszodjon? Tetszik a nagyobb meretu szam kijelzes pl az M5610-hez kepest.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Nimda
addikt
Az én csuklóm 17cm, ennek ellenére vannak nagy, 48-50mm -es óráim, ez szvsz teljesen jól áll neked is. A titok az, hogy optikailag akkor áll jól a nagy óra, kis csuklón, ha az a kézfejed közelében van. Ezért én a fémszíjas órákat mindig lazábbra állítom be, pont annyira, hogy ne forduljon át. Gumi/műanyag szíjnál meg adott, hogy nem szorítjuk el vele a vénáinkat.
A csat, a GBX-100 -nál is hasonlóan igénytelen, a bemélyedések az öntvény nyomai, csiszolni rajta nem sokat lehet. Én lecseréltem egy sokkal jobb minőségűre az egész szíjat, igaz annyiért már órát lehet venni
A szerkezet szerintem ugyanaz, a GBX-200 és a GBX-100 megegyezik, csak a burkolat más.
Egy jótanács: ha nem használod, rakd repülőmódba. Kevésbé meríti az elemet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest