- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Haveromnak van egy Casio fx6700 asszem, elég profi cucc, de azon nincs ilyen hülyeség, meg egy másik ismerősömnek is van ,volt Casio-ja és azon se volt. Voltam visszavinni, de pénzt nem adnak vissza, csak levásárolhattam volna, de az összes casio-nak ami a boltban volt ilyen volt a kijelzője, úgyhogy maradt nállam, aztán már a trolin jutott eszembe, hogy levásárolhattam volna másra is, nem csak számológépre :(( Láttam ott még optikai egert is .(az már mellékes hogy nekem számológép kell nem egér :))
-
Manitou
veterán
Időközben megtaláltam ezt a disp dolgot, csak az a baj hogy ott csak annyit lehet beállítani hogy ha az 1-est választom akkor vesszővel jelöli a helyiértékeket és ponttal a tizedest, 2-es nél meg fordítva, de hogy mért nem bírtak beletennt egy olyat hogy nincs helyiérték jelzés.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Hi mindenkinek. Egy kis segítségre lenne szükségem szómológép guruktól :)
Most vettem egy Casio fx-82MS tudományos számológépet, de nagy megdöbbenésemre olyan a kijelzője, hogy az ezres értékekhez vesszőt tesz a tizedest pedig pontal jelöli tehát pl beírom hogy : 6 a 6-odikon erre megjelenik:
46,656. Első ránézésre simán 46-nak nézném, sőt másodikra és sokadikra is. Ez számomra rendkívül zavaró , sőt egyenesen használhatatlanná teszi, nekem gyors és pontos számoláshoz kell és nem engedhetem meg hogy elnézzek egy számot egy ilyen hülye jelölés miatt.Nem tom ki volt ez az IQ betyár aki ezt kitalálta, de nem sokat számolhatott még számológéppel. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg nem lehet e kikapcsolni valahol, hogy ne írja azokat a vesszőket.A másik kérdésem pedig az hogy ha visszavinném csak fx-350MS-re tudnám kicserélni, csak azt nem tom hogy annak is ilyen e a kijelzője.mert maga a gép zsír u ez csak vékonyabb, meg pár százassal kerül többe.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest