Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Előszőr is elovastam, amit sikerült fellelnem a neten a két programról, tutoriálokat néztem végig, stb.
Mindkét programmal el is kezdtem dolgozni.
Van néhány előnye a Capture NX-nek, viszont a Lightroomnak összehasonlíthatatlanul több előnye van !
Ha ezektől elvonatkoztatunk, és csak a maximálisan kihozható képminőségre összpontosítunk, akkor még nem tudok határozott véleményt kialakítani, pedig láttam egy siton erre vonatkozó összehasonlító képeket is.
Feltételezem, hogy a CN egy hajszállal adott esetben jobb is lehet.
Nem tudom, rendelkezel-e a magyar nyelvű LR tutoriál,gyorstalpalóval. Ha nem, azt mindenképpen ajánlom, mindent megtudsz belőle, kivéve azt, amit gondolom, csak a 3-as tud, pl. a perspektíva torzítások megszüntetésére beépített, kíváló eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest