- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Előszőr is elovastam, amit sikerült fellelnem a neten a két programról, tutoriálokat néztem végig, stb.
Mindkét programmal el is kezdtem dolgozni.
Van néhány előnye a Capture NX-nek, viszont a Lightroomnak összehasonlíthatatlanul több előnye van !
Ha ezektől elvonatkoztatunk, és csak a maximálisan kihozható képminőségre összpontosítunk, akkor még nem tudok határozott véleményt kialakítani, pedig láttam egy siton erre vonatkozó összehasonlító képeket is.
Feltételezem, hogy a CN egy hajszállal adott esetben jobb is lehet.
Nem tudom, rendelkezel-e a magyar nyelvű LR tutoriál,gyorstalpalóval. Ha nem, azt mindenképpen ajánlom, mindent megtudsz belőle, kivéve azt, amit gondolom, csak a 3-as tud, pl. a perspektíva torzítások megszüntetésére beépített, kíváló eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest