Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Sziasztok! Kb 2 hete használok egy A530-ast, van pár apróság, amin meglepődtem. Automata módban szobában ha besüt a nap, vagy erős a neonfény, nem használ vakut. Szerintem kéne, mert ilyenkor zajos képeket készít, viszont a vakunak automata, vagy tiltás állapotot lehet beállítani, tehát nem vehető rá hogy vakuzzon. Próbáltam megnézni az exif adatoknál, hogy milyen ISO-val dolgozik neonfénynél vaku nélkül (szerintem 400), de nem találtam semmi infót az exif adatokban. Furcsa. Úgynézem, ''P'' állásban kell használnom, nagyjából ez is automata, de ilyenkor legalább szabályozhatom, hogy kellene a vaku.....
    A másik furcsaság, amit már más is említett itt a fórumban, hogy a vörösszemhatás csökkentés semmit nem ér. Ilyenkor folyamatosan megy az AF segédfény fókuszálás után is, de a gyakorlatban a képeket megnézve (Nálam) hatástalan. Az is furcsa, hogy a számítógép nem ismeri fel meghajtónak, ha a windows beépített varázslójával böngészem a memóriakártyát, akkor hatalmas windows fagyások lesznek, ha letöltöm a képeket akkor nincs fagyás. Előbbre valaki linkelt totalcommander plugint, mindjárt ki is próbálom, jó lenne ha működne. Ennyi ''furcsaságot'' tapasztaltam, ha valamelyik dologra van megoldás, én vagyok lúzer, szóljatok. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák