Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fisi
senior tag
válasz
Bearing2006 #3986 üzenetére
Ha patront, vagy tintat akarsz váltani akkor afterburnerrel bizniszelj nagyon ott vannak a színei a szeren!!!
-
fisi
senior tag
Továbbá érdekelne ezeknek az utángyyártott tintáknak az idő állósága- persze nem jóslást kérek tőled, csak a privát véleményed, és tapasztalataid!
-
fisi
senior tag
Afterburner!
Teljesen érdeklődés szinten- mennyi lenne egy IP 4700-be egy CIS rendszer? Tintából az általad emlegetett saját keveréket adnád hozzá?? Beszerelése mennyire bonyolult?? És cakkpakk mennyi ez végül is?
-
fisi
senior tag
válasz
afterburner_ #3018 üzenetére
Tehát akkor te is fotó papírral kalibrálod be a nyomtatót??!
Minden patron csere után, ahogy a nagy könyvben meg van írva? -
fisi
senior tag
válasz
afterburner_ #3014 üzenetére
Üdv újra!
Még egyszer feltenném a plátói kérdést!
Ip 4700- nél csak és kizárólag matt fotó papírral lehet kalibrálni a nyomtatót, pl. patron csere után???Válaszokat előre is köszi!
-
fisi
senior tag
válasz
afterburner_ #3011 üzenetére
Kalibrálásra valaki??
-
fisi
senior tag
válasz
afterburner_ #2994 üzenetére
Nos üdv Tisztelt itt található Uraknak!
Neked is afterburner! Mint fő guru!
Végre végignyálaztam a topicot- hát nem volt felemelő...
50%- milyen tintát vegyek?? Akár 3 hsz..- ként fel volt téve, tök mindegy hogy feljebb le volt írva 3 hsz.. - el előbb Hihetetlen!
30% eltömődött a fej- mit kell csinálni, mit írt ki-illetve most mi van??
18% milyen beállításokkal kell cd- re nyomtatni?? Mit állítsak- most mi van... Stb.No akkor először is Jazz- nek válaszolnék, bár mostanában nem látom itt!
Én is kínlódtam a fekete patronból miért nem nyomtat ez az idétlen ( IP 3000- IP 4700) dolgon, több oldalon keresztül leveleztem a Canon ügyfélszolgálattal- felesleges volt, ez a nyomi ilyen így természetes minden!
Megoldás lehet- ha megpróbálod CorelDrawban kinyomtatni az adott dolgokat- mert az vektorosan szerkeszt, de a szöveg ott meg elég érdekes- akkor egyenként kellene beilleszteni a lapokat- több 100 oldalnál ez elég rabszolga meló lenne...
Lehal a a nyomtató 2- 3- 4 évenként..
Köszöni a régi Ip 3000- rem, teljesen jól érzi magát 5 és fél évesen- világ életében gyári patronnal használva, volt hogy 3/4 évig be se volt kapcsolva, egyszer csíkozott ( picit, ez után az affér után) - egy szoftos fejtisztítás után megint tökéletesen nyomtatott.
Nemrég adtam el, az új gazdija jó ismerősöm, ma is épp nyomtattam az " öreggel", ment mint új korában.
Mondjuk tény hogy csak 5- 6 garnitúra patron ment ki rajta teljesen, nem több.Utód lett egy IP 4700- mondjuk így- miután kipróbáltam ,azt mondom nem kellett volna sietnem a cserével, teljesen szuper a masina- de csak azért- hogy a fekete nem szürkés- kékes a papíron, hanem fekete- nem volt sok értelem újat venni.
Szolgáltatásban a 3000- es se volt lemaradva tőle! A dupla felbontás meg nem túl feltünő szabad szemmel nézve.
Szal, első pár napban majdnem sajnáltam a régi csatalovat, hogy eladtam!No és akkor hadd tegyek fel egy ha jól néztem a topicot EREDETI kérdést!
A 4700- nél adtak a csomagban két db. matt fotópapírt a kalibráláshoz.
Ezt a nyomtatót, valóban nem lehet mással kalibrálni csak ezzel??
A 3000 tudta a kalibrációt egy sima tecsós papírra is!Ezért nem sok kedvem lenne 50 db. Canon matt fotópapírt venni!!!
Afterburner!
Merre vagy található??
Érdekelnének azok a majdnem ingyen gyári patronok, vagy ha tudsz eredeti Canon fotó papírt jó áron! Mivel fentebb olvasható, hogy igen keveset nyomtatok, így az eredeti patron sem túl drága...Apropó fotópapír!
Fél hónappal ezelőtt a LIDL- ben volt SIHL fotópapír, 1200 ft/ 100 db áron!
Jobb lett a kép vele mint az eredeti Canon papírral- illetve ugyanazt a minőséget hozta!
Bánom is, hogy nem vettem belőle vagy 10 csomaggal!
Mindenkinek ajánlom- aki lát ilyet- azonnal vegye meg!!!Hát, egyenlőre ennyi lett volna!
-
fisi
senior tag
válasz
schenker88 #168 üzenetére
Nekem ez az egy fajta is bőven elég lenne az a lényeg hogy a pluszos legyen.
Proval mi a helyzet?? -
fisi
senior tag
válasz
schenker88 #168 üzenetére
Terapeuta,schenker88!!!
Nagyon köszi!!!! -
fisi
senior tag
válasz
schenker88 #165 üzenetére
schenker88!!!!
Ne csigázz már tovább- áruld el hogy hol vetted a fotópapírt??!!
Már régebben is kérdeztem, hogy hol lehetne venni eredetit- de mivel vidéki vok, valami olyan hely kellene ahol utánvétet is el bírnak intézni.
Köszönöm!!!!
fisi -
fisi
senior tag
Gyermekeim az úrban!!!
Ha már látom előkerültek a fotópapírok is a témában- hol a rákban lehet neten keresztül gyári canon fotópapírokat rendelni??Mert vagy én keresek rosszul de egy helyet sem találtam igazán ahol lehetne kapni őket.
Csak utánvét jöhetne szóba...
Fentebb olvasta a TDk ( ???) papírt- ezt hol lehetne beszerezni???
Válaszokat előre is köszi!!!
fisi -
fisi
senior tag
válasz
hardy mester #46 üzenetére
Nekem Ip 3000 van de az se jelzi a tintaszintet pontosan..
Hogy mi lesz ha elfogy a tinta nem tom- de majd kiderül...
Szerintem egy új patron 2300 ft ennyiért nem érdemes kockáztatni- de te tudod??!
Ha visszaolvasol a G&G patronok nem jók asszem írta valaki..
[Szerkesztve] -
fisi
senior tag
Zanti!!!
Én is kipróbáltam amit írtál és megállapítottam hogy neked egy IP 3000- es kell!!!
Ugyanis az egy kicsit kékesen nyomtatja a fekete patronoshoz képest a képet de egyáltalán nem barnásan!!
Szal kb. úgy nyomja mint anno a Hp 930C-m !!
Add el a 4200- at -sőőőt tudok jobbat!!!
Gyere el ide Kalocsára- én szívesen elcserélem veled a 3000- met a 4200- adra!
Szőrt szőrért jó???)
Fisi -
fisi
senior tag
Azért mert a fotólaborok szeretnek abba a hibába esni hogy inkább élénk vásári- értsd színesmintállat- képeket csinálnak minthogy az eredeti természetes színeket fevállalják.
Így látod hogy hűűdejószínes igaz a calád kb. úgy néz ki rajtuk mint egy mandarin...- már a bőrszín...
Szal eléb nézz körül az eredeti fotó táján, de ha színesre vágysz akkor
Nyomtatók és faxok már Xp- ben
Megtalálod hogy Canon pixma 400- 4200 stb
katt rá
A panelen a nyomtatóra katt legördülő menüben a tulajdonságokra menj rá
Ott a legelső fülön az általánosban menj rá hogy
Nyomtatási tulajdonságok..
Itt már bejutottál a nyomtató belső szoftjába keresd meg a hatások fület
Ott pedig a vivid photra pipa és már kész is!!
Arra vigyázz hogy ezek után ha itt alkalmazt nyomsz, akkor mindíg ez lesz az alap... De gondolom így akarod??!!
Ha nem akkor a képszerkesztő szoftokban rámész pl. a print fülre és ott a properties- re ott is bejutsz a fentebb leírt belső motorba és ugyaúgy vivid photo..
De itt nem állandósul a beállításod csak arra ez, egy illetve az utána következö képekre amíg abban a szoftban maradsz!
Remélem érthető volt???
fisi -
-
fisi
senior tag
Bigsee!!!
Ez megint nem igaz- fentebb olvashatod az indokot...
Azért az előhívott képekkel egy nyomtatott soha nem veszi fel a versenyt!!
Viszont egy tipp- nem olcsó de tuti!!
Ilford Galerie Smooth Gloss vagy Pearl Paper fotópapír itt vettem a tecsóban van pearl és gloss is nagggyon állat!!!!
Igaz a 30 darab 2100 ft de jó meleg vízben dörzsöltem széttéptem és újra beáztattam és nem oldódott fel a tinta - tehát abszolute gyűrődés álló!!! -
fisi
senior tag
-
fisi
senior tag
Na sziasztok!!!
Azé nem kell hanyatt esni a sok patrontól sem..
Nekem egy Ip 3000-em van és az is legalább olyan fantasztikusan nyomtat mint a 4000- 4200!!!
4 patronból...
JAh Canon problem...
Bizonyos íves, és vékony fehér vagy hasonló vonalakat nagyítóval, és szabad szemmel megnézve kissé lépcsősen nyomtat, ki de amúy télleg nagyon profi...
És takarékos!!
Canon rulez!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest