Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR

addikt

válasz *Ropi* #15 üzenetére

Én nem is igazi innovációt vártam, csak a kötelező, régóta szajkózott elmaradások behozását, finoman szólva a konkurencia érdemeinek késleltetett lemásolását. Ebből megvalósult remélhetőleg a jobb kijelző és a live AF, ezen kívül beletettek egy rakás fölösleges hülyeséget meg néhány kimondottan ártalmas dolgot, szóval összességében még a 40D-t sem előzi meg szerintem. De legalább nagyobb felbontásban fogjuk látni a vélhetően megnövekedő képzajt és azt, hogy milyen villámgyorsan eszi meg a memóriakártyánkat. Nagy árat fizetünk kevés javulásért. A 40D százszor nagyobb előrelépés volt a 30D-hez képest, valódi hátulütők nélkül. Kezdi elérni ezt a kategóriát is a komolytalanná válás. Arra húz a marketing, hogy belátható időn belül csak a full frame-eket lehessen komolyan venni. Ahogy anno elérte a bridge-eket is ez a hullám, és sok gyártónál a beugrószintű DSLR-eket is. Érdekes módon a Canon beugrószintjét az 1000D-ig elkerülte ez a komolytalanná válás de hál' istennek most már ezt is megoldották :DDD

Új hozzászólás Aktív témák