Hirdetés
Aktív témák
-
tomiieka
csendes tag
Sziasztok ...
Van egy Cannon Mp210 es nyomtatóm .
A Problémám álltalános : Vettem bele 1 új fekete utángyártott patront , de üresnek érzékeli a nyomtató . A másik probléma hogy én csak feketén akarok nyomtatni , ezt be is állítottam a meghajtóprogramban a tintapatron beállításainál hogy csak a feketét használja , de a birka nyomtató nyávog a színes patron miatt hogy üres , ez igaz is mert üres a színes patron , ez egy eredeti cl41 -es . Minek foglalkozik a színes patronnal ha én csak fekete színt akarom használni ? Miért nem reklamál az új utángyártott patron miatt hogy üres ?
Örülnék ha tudnátok segíteni a megoldásban , már szétnéztem a neten , de a tintapatron reset praktikák nem nagyon működnek , s Mp210 -re nem is találtam nagyon semmit ... Előre is köszönöm ...
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest