Hirdetés
Aktív témák
-
tomiieka
csendes tag
Sziasztok ...
Van egy Cannon Mp210 es nyomtatóm .
A Problémám álltalános : Vettem bele 1 új fekete utángyártott patront , de üresnek érzékeli a nyomtató . A másik probléma hogy én csak feketén akarok nyomtatni , ezt be is állítottam a meghajtóprogramban a tintapatron beállításainál hogy csak a feketét használja , de a birka nyomtató nyávog a színes patron miatt hogy üres , ez igaz is mert üres a színes patron , ez egy eredeti cl41 -es . Minek foglalkozik a színes patronnal ha én csak fekete színt akarom használni ? Miért nem reklamál az új utángyártott patron miatt hogy üres ?
Örülnék ha tudnátok segíteni a megoldásban , már szétnéztem a neten , de a tintapatron reset praktikák nem nagyon működnek , s Mp210 -re nem is találtam nagyon semmit ... Előre is köszönöm ...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest