- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz Dave567 #2866 üzenetére
Kontrolleres és egeres játékos is vagyok. Skillről volt szó, nem arról, hogy mi jó és mi nem. Az mitől skill, hogy szétsprézel egy tárat a vakvilágba és ha valaki belelép egy golyóba, akkor meghal? Ettől ügyes gyerek lettél?
Azt elismerem, ha valaki egy marksman-nel veri végig a lobbit, az teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Acheron #2862 üzenetére
Na pont ezt mondom, az egy lövés egy kill az csak arról szól, ki veszi észre hamarabb a másikat. Movement skill több kell core-hoz.HC-ban ha előbb látod meg az ellenfelet, megszórod bármivel, ha egy golyó talál, fekszik. Ez nem kíván nagy célzáskészséget. 20% HP-ról egy SMG-vel is játszhatsz golyószórót.
Elhiszem, hogy neked jobban fekszik, de az én meglátásom szerint jóval kevesebb skillt igényel a HC mód.
-
Mr X
veterán
válasz BerserkGuts #2848 üzenetére
Bevallom, vagy két hete nem játszottam, de akkor biztos az én kontrollereimmel van baj, nálam sosem tapad a célpontra. És igen, ismerem a rotational assist-ot, de az nem ránt rá, csak utánkövet egy kicsit, nem is áll rá az ellenfélre, neked kell odaigazítani.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz BerserkGuts #2846 üzenetére
Aim assist-nál normális? Mikor játszottál utoljára kontrollerrel cheat nélkül?
-
Mr X
veterán
válasz BerserkGuts #2646 üzenetére
Milyen betekintést nyersz a játékba a csalással?
-
Mr X
veterán
Tv-n, mert így asszonnyal tudunk ketten játszani a kanapén egymás mellett ülve. Bár a zombit most kicsit meguntam, a BR pedig pillanatok alatt felidegel. Lassan lehet, hogy ideje lenne játékot váltanom.
110-es fov után rápróbáltam a 90-esre, nekem is vánszorgásnak érződött.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Szellem. #2478 üzenetére
Nálunk ez nem új dolog, pár hete fehér zónás kimenekítéseknél is olyan hordákat kapunk 10-ből hétszer, hogy az valami embertelen. Volt, hogy 10+ mangler volt lespawnolva egyszerre és ahogy feküdt az egyik, jött két újabb. Máskor meg szinte semmi.
FOV téma:
Ps5, mwII óta 110-es értéken játszom, 65-ös tv-n. Próbálgattam kisebb értéket, de egyrészt a movement optikailag lassul, ez nem tetszik, másrészt baromira zavar, hogy kevesebbet látok a játéktérből. Mondjuk így meg sokkal nehezebb észrevenni az ellenfelet.
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #2365 üzenetére
Kicsit valóban pontatlanabbul céloznak a day1 állapothoz képest, cserébe napok óta folyamatosan mellénk spawnolja a konvojt, egy körben többször is, hiába kalapáljuk el őket minden találkozáskor.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Gyakorlatilag olyan, mint a dmz. Bemész, küldetéseket csinálsz, pénzt gyűjtesz, fejlesztesz, aztán megpróbálsz sikeresen kijutni. Ha mázlid van, pár olyan cuccal jössz ki, ami a következő körben könnyít a dolgodon. Közben pedig húzod a fegyvereket, halad a battle pass, ha van.
-
Mr X
veterán
válasz ridiculous #1795 üzenetére
Azért jelentem ki, mert nem átvihető. Ha most pc-n játszol és van cp-d, lépj be mondjuk xbox-on. Azt fogod látni, hogy ott null cp-d van.
Max azt tudom elképzelni, hogy neked a WZ1 időből maradt cp-d és az került át.
Szóval, hogy egyértelmű legyen. Platformon belül megmarad, de platformváltásnál nem megy át a cp.
-
Mr X
veterán
válasz ridiculous #1790 üzenetére
Ne kérdezd, én sem értem, miért nem átjárható, de bárhol kerestem a neten, mindenhol ez lett az eredmény, hogy nem lehet összevonni.
-
Mr X
veterán
válasz ridiculous #1788 üzenetére
Box-on kezdtem, ott most van 600 CP-m. Aztán átmentem pc-re, előbb bnet, aztán Steam kliens, ott volt 1500 cp-m, abból vettem az uccsó BP-t. Most pedig ps-en vagyok, itt van most kb 1200 cp-m. De ha átlépek box-ra, ott továbbra is 600 cp-m van. Nem átjárhatóak a platformok pc ügyileg, hiába van minden összekapcsolva mindennel.
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #1781 üzenetére
Kivéve a megszerzett COD pont. Azt az istennek sem bírtam átvarázsolni, külön adagom van box-on, pc-n és ps-en is.
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #1502 üzenetére
Mondjuk én ma sem 10-15 zombival találkoztam exfilnél. De megértem a nerfet, az sem volt normális, ami eddig volt, egy 120-as tár fejlesztett lmg sokszor nem tudott utat vágni a helikopterig.
-
Mr X
veterán
Első pár kör alapján ez a hobi mód bejövős. Mondjuk 56 ezerért legyen is.
-
Mr X
veterán
válasz Acheron #1055 üzenetére
Te nem akarod megérteni. Olvasd el, amit írt. Multizott előtte. A jelenlegi multival pedig neked sincs még több tapasztalatod, mint neki. Vagyis annyit ér a meglátása, mint a tied. Majd ha olyan multi tartalmat kritizál, amit te már láttál, de ő nem, akkor jogosan szólsz érte. Bár ez a stílus akkor sem járja.
Az “ olcsójános” pedig nem biztos, hogy butább annál, aki minden részt megvesz minőségtől függetlenül, akkor is, ha egy percet sem játszik vele. Ez a vak fanatizmus jellemzője.
-
Mr X
veterán
válasz Acheron #1053 üzenetére
Egyrészt nem azt írta, hogy ez az első CoD-ja, csak, hogy nem ős-cod-os. Másrészt egy adott pályát érintő kritikájánál mit számít, hogy mikor kezdett codozni? Attól jobb lesz ez a pálya? Ez csak virtuál-szobizmus, átgondolatlan baromság. Ennyi erővel, mivel én CoD1-el kezdtem, mindenkinek kuss van, aki csak a kettőnél szállt be. Vagy hol van a nullpont? Ha már CoD előtt is multiztam, még nagyobb király vagyok?
Amúgy most komolyan, senkiházizol valakit, aki megfogalmaz egy kritikát a játékról, amiről te sem tudsz többet egy fokkal sem? Nevetséges. Legalább picit próbálj meg gondolkodni, mielőtt írsz.
-
Mr X
veterán
válasz Acheron #1051 üzenetére
Ez egy hülye hozzáállás. Leszállhatnál a magas lóról. Te fizettél a játékért, értem, hogy védeni akarod a döntésed, de egyelőre te sem láttál többet a multiból, mint ő, úgyhogy semmivel sem ér többet a te véleményed, mint az övé. Pláne arra alapozva, hogy megvette-e a játékot, vagy sem. Na ez a szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz nutella1 #355 üzenetére
Na te pont ne kérd ki az értelmes kommunikációt magadnak. Te kezdted a taplóskodást, akkor most ne nyígj, mint egy ovis, ha ugyanazt kapod. És pláne ne add elő a nagyhalált, hogy nem is te voltál. Az a kifejezés nem véletlenül van ott, kíváncsi voltam, miután folyamatosan szarozod az egyik játékmódot, hogy reagálsz a másik fikázására. Itt a válasz, a szokásos ovis módon. Nem is vártam tőled mást, úgy látszik, nálad tényleg ennyire futja. Szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Dícsérni szabad többször is?
Ne érts félre, ha csak beír valaki, hogy szar a játék, az nem oké. De ha (akár naponta) bekapcsolódik egy beszélgetésbe és kifejti az álláspontját, azzal semmi baj szerintem, még ha ez fáj is a fanoknak. Ez egy nyilvános fórum.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz gyuribácsi88 #336 üzenetére
Hol van ezzel a gond, ha az illető azt is leírja, mi a baja vele?
-
Mr X
veterán
válasz nutella1 #333 üzenetére
Ahha, tehát az “őskodos” után a “nekem van életem” kártya is megvan. Akkor pláne nem értem ezt a folyamatos sírást. Ha a fejlesztőket ekézed, azt megértem, sőt, egyet is értek vele. De a WZ pont nem tehet semmiről, az is csak egy játékmód. Attól meg, hogy neked nem tetszik, nem lesz szar.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz nutella1 #315 üzenetére
A T Model nélkül most nem lenne Ford Mondeo. Melyiket tartod jobbnak?
Csak, hogy értsd. Nekem semmi bajom a multival, nekem már unalmas, de tőlem elfér. Te fikázod a WZ-t a másik topicban folyamatosan, mert képtelen vagy belátni, hogy egyrészt népszerűbb, mint a 6v6, másrészt nem a WZ miatt olyan a multi, amilyen, hanem a fejlesztők miatt. De mégsem a fejlesztőket szidod, hanem a Warzone-t.
Teszem hozzá, komolytalan ez a sírás úgy, hogy évről évre megveszitek az aktuális részt jó pénzért. Bro.
-
Mr X
veterán
Srácok, segítsetek, mert nem találtam egyértelmű infót, hátha itt valaki tudja.
A Zombies mód a Warzone része lesz ingyenesen, vagy csak a játék megvételével fogunk hozzáférni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!