Hirdetés
- Dell notebook topic
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ilyen gondolataim akkor voltak, amikor valamelyik nyáron erőszakoltam magam az MP Top5000 helyezésért és végül Top4004-ben sikerült végeznem abban a szezonban, de egyáltalán nem nekem találták ki, hogy ilyet csináljak, mert biztos vagyok benne, hogy maradandó károsodásokat hagyott bennem. 😁
Abban az időszakban pont volt időm dögivel, gondoltam legalább egyszer miért ne csináljak ilyet.Mostanában már jó ideje inkább csak a napi dolgokért játszok, meg amikor vannak seasoned/feauted feladatok, akkor még azokért, de már rég hiányzik a láng, nincsenek már a régebbi hosszasabb fun játszogatások ismerősökkel, barátokkal.
Ez miattam is van mondjuk.Azon is elgondolkodtam, hogy ha inkább csak a kötelezőkért játszom, egyáltalán van-e még értelme játszani.
Pár hete vettem egy kontrollert és inkább azzal játszogatok egyéb játékokkal, leginkább autósakkal, mert lövöldözős játékokban sohasem értettem, hogy hogyan lehet ilyennel normálisan célozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest