Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz ricogsm #3224 üzenetére
Háj,
Ajánlom a csatornámat ahol még eléggé kevés videó van de beszélek az adott játékmódról egy gyorsat.
YouTubeBonus playlist.: Infected
12 játékos, abból 1 fertőzött. A fertőzött játékos csak ütni és dobókést tud dobni, meg egy tactical insertiont tud lerakni. Ha eltalál egy túlélőt ő is fertőzött lesz. A túlélőknek a fertőzötteket kell megölni 2-3 percen belül.
Addig megy ameddig vagy mindenki nem lesz fertőzött vagy a túlélők kibírják 3 percig kb.One Shot.: csak mesterlövész/snipper class választható több féle kivitelben. 1 lövésbe belehalnak az emberek.
Comeback 24/7.: a játékosok kedvenc pályája. Csak ezen a pályán játszotok az összes játékmóddal kb. 2 napig vagy 1 hétig.
Többit nem szeretném leírni.
Annyi, hogy a classic playlist annyit tud, hogy nem tudsz az EXO ruhákkal ugrálni, hanem sima mezei katona ként kell egymást gyilkolni, mint a régebbi CoD-okban. -
Lien
aktív tag
Majdnem az összes Call of Duty részem megvan eredetiben és azt kell, hogy mondjam én is kontrollerrel nyomom az AW-t PC-n. Sokkal egyszerűbb, csak hát az FPS-em nem mindig hozza azt amit kéne.
-
Lien
aktív tag
Háj, végre nagy hezitálás meg most a vizsgaidőszak utáni hesszelés következtében nem bírtam magammal és megvettem a játékot.
Még nem sokat játszottam a játékkal, de készítettem videót. Multiplayer gameplay
Aki gondolja és szeretne velem játszani, esetleg videókban benne lenni az vegyen fel. De most mondom, kb. még 1,5 hétig vagyok tisztára elérhető, utána ismét kezdődik a suli és kevésbé leszek.
Steam nevem.: liennl -
Lien
aktív tag
Most nézem a G2A.com-ot és megint lejjebb ment az ára a tegnapihoz képest 100 FT-al!
Lassan tényleg be kéne szerezni, mert már ennyiért is megéri. -
Lien
aktív tag
válasz birorichard #1210 üzenetére
Mindig ez a P2P lobby dolog, de ez mit is jelent tulajdonképpen? Pay to Play?
-
Lien
aktív tag
Gyertek DayZ-zni. Pont a fele stádiumban van az alfa, aztán lehet jobban is jártok vele.
-
Lien
aktív tag
Hát csak furcsállom a dolgot, mert régebbi részekben nem volt ilyen ha jól tudom.
Aki PC-n a multit kontrolerrel játssza az mondja már meg, hogy van-e rásegítés. Meg itt írták is, hogy kontrolerrel ugye sokkal jobb a dash, mint a billentyűzettel. -
-
Lien
aktív tag
válasz birorichard #785 üzenetére
Mint írtam mielőtt a játékot felraktam volna elkezdett a SSHD-m baszakodni. Ami azt jelenti, hogy nagyon hangosan dolgozik játék közben vagy netezéskor. Valamelyest kattog. Eddig sosem produkálta ezt a hibát.
11 hónapos a lapos, de nem merem szervizbe küldeni, mert a support Lengyelországban van és akár 3-4 hét is lehet mire újra megkapom, addig meg muszáj nekem a laptop használata.
Plusz a legújabb hozzászólók között is valakinek alig tölt be a pálya. Ha ezt orvosolni fogják akkor úgy is írni fogjátok ebben a topikban, addig is szem előtt tartom. -
Lien
aktív tag
-
Lien
aktív tag
válasz birorichard #777 üzenetére
De az nem lehet, hogy így ennyi ideig tartana, mert az kész röhej. Így is a legminimálisabb grafikával fut és van 60 vagy több FPS-em.
i5-4200m (2.5-3.1GHz), nVidia GT740m (2GB), 8 GB RAM(ezt tudja a lenovo laptopom), és van 200 giga szabad helyem... A shader preload kikapcs a multinál tutira jó megoldás lenne? -
Lien
aktív tag
Sziasztok,
Egyelőre letöltöttem a laptopomra a játékot, hogy kipróbáljam hogyan fut, de előző héten bexard az SSHD-m. Így a story módban a missziókat ~15 perc alatt tölti be.
Ha meglenne a teljes játék akkor a multiplayer pályákat is ilyen nehezen töltené be vagy azokat a nettől függően? Sorsdöntő lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.