Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dunc

    nagyúr

    válasz #78687232 #2675 üzenetére

    Hűha nem tudlak követni feladom! :D Alapba nincs bajom a konzolokkal volt minden ami a piacon van. (kivéve nintendo) Az alapvető problémám, nem hozták az elvárt 2014 es szintet, szerintem egy szuper vasnak (PS4, ONE) kéne hozni kivétel nélkül minden játékba a 1080p/60fps t, szerintem ez nem nagy elvárás! Nekem emiatt kilőve, hogy egy példát említsek Dead Rising 3 tényleg szuper játék, kipróbáltam ONE n de valami szőrnyű a 30fps korlát olyan vele játszani mintha egy rpg volna, és előbb adom ki az utasításokat, és később hajtja végre! :D És az árazás 18K egy játék? Egyszerűen nem szabad annyit kiadni egy játékért! Mert nem használt vackokra akarok vadászni, vagy rosszul sikerült alacsonyabb árfekvésű játékokkal játszani! De a lényeg PC re 4500 ft ért megvettem, és ultra grafikán játszom élvezhető szinten 45-75 fps el, ami egy jó pörgős játékmenetet eredményez! Jah csak mint "hülye" pc s biztos a monitor előtt görnyedek, és egér, bill. komlóval játszok egy nyilvánvalóan gamepadra tervezett játékot! Csak ez nem igaz mert jelenleg is rendelkezek PC re XBOX One Gamepaddal (ami szuper lett) , és fotelből játszom a 106 cm 2014 es LG TVn a játékokat. (persze cod szigorúan egér, és bill.) Tehát ami igaz PC re kell pénz,(350 be van) viszont minden fillért meghálál! És nem csupán egy buta korlátozott játékgéped lesz, és úgy gondolom ,hogy a jelenlegi gépem simán a PS4, és ONE felett van.
    (I5,8GB DDR3, 280X,SSD,stb) Na meg persze a hozzáértés, kérem szépen a PC nem buta korlátozott játék, és igen a PC hez érteni kell szoftver, és hardver szinten!

    Ami előny a konzoloknál, hogy ez a generáció, még gyerekcipőbe jár, és sok fejlődés várható még!
    ONE t veszek megint amint a Forza 6 megjelenik, és a Project Car szintjét hozza, dinamikus időjárás, fejlett fizika stb.

    Na csók! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák