Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pr1mzejEE

addikt

válasz Phvhun #24890 üzenetére

te csak ne szójjá vissza!!

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

• Undoroid

őstag

válasz Phvhun #24890 üzenetére

Szia!

" Nagyon sok embernek segítettem már régi nickemmel " Ezt Nekem tudnom kellett volna? :) Annyit tudtam,hogy ezzel a névvel itt mindössze martad a többieket...Legalább tehettél volna a viccelődős/szarkasztikus tartalmú mondatod mögé egy smiley-t... :K Semmi közöm a fórumozási szokásaidhoz,de így eléggé félreérthető a mondanivalód!

EZ igaz! :K

Písz!

* * *

Sonec!

Szia!

Tippem:

Ha jól olvasom az error-ablak mögötti utolsó két sor a megoldás a kérdésedre...

" Video card or driver not supported! " Nyilván a VGA-kártyád nem tetszik neki.Nem támogatja azokat a Vertex-utasításokat,amit a játék használna!

Próbáltad már a játék lemezén levő eredeti DirectX-et feltenni?

* * *

kovsol!

Szia!

Régen jártál erre!

" falon át követi a célkereszttel ahogy futok egy benti folyosón és amint kilógok lelő a sniperrel " Nos,ez így látatlanban is gyanús...Ha falon keresztül végig követ és csak akkor lő,ha kilépsz a takarásból,akkor az tuti WH!Csak azt nem értem,ha tényleg annyira skilles és "tudja",hogy ott vagy,akkor miért várja meg azt,hogy kilépj a fal/takarás mögül? ;)

Sajnos sokkal több csalóval találkoztam ezidáig,mint igazán jó játékossal... :U Akiről lehetett,demo-t is készítettem!Szánalmas volt nézni a 'tevékenységüket'...Biztos ennyire nehézre sikerült a multi és ezért van szükség ezekre a gusztustalan dolgokra?! :W

Ha ilyennel találkozom,akkor a demo/Guid rögzítése után le is lépek,majd továbbítom a szerverbérlők felé az adatokat!Ők majd döntenek a látottak alapján arról,hogy mi lesz a sorsa...Nem csak beszólogatok,hanem bizonyítom is az igazamat...Szerintem ez így korrekt mindenkivel szemben! :K

* * *

Sonec!

A 6600-as kártya egy igen jól sikerült darab!Messze felülmúlta az akkori (2004!!!)kártyákat!Sőt!Még most is helytáll,de a mostani játékokhoz már elég gyengécske...

* * *

Elnézést a nagyon hosszúra sikerült postom miatt!

https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

Új hozzászólás Aktív témák