- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #8491 üzenetére
Igazából bevallom, én már ezt el is felejtettem, nekem ez volt az első mikor feltettem a játékot bementem a cfg-be és átirtam egyből 100-ra, ez még cod2ből maradt meg, és nekem ez valahogy annyira természetes volt, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy ezt mások nem tudhatják, de nálad szerintrem szolgáltató függö inkább a dolog, de ne legyen igazam...!
Szabozeeeeeee: nem érdemes máshol játszani..!Ja el is felejtettem mondani! Nem tudom már kik voltak tegnap ott az SD partin, de szépen magamra hagytatok tőlünk mindenki elhullott, az ellenségből meg mindenki megmaradt, mikor feleszmélek egyedül vagyok és 8an várnak arra hogy legyilkoljam őket.
Nagyon beleéltem magamn, de nem tudtam megcsinálni, elfogyott a lőszerem, és annyira izgultam hogy csak 7-et sikerült gyilkolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest